- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.628
- 108
- Konu Sahibi nebilemnedemis
-
Rica ederim canım sonuçta hepimiz biliyoruz bu stres insanı yiyip bitiriyor zor yani kesenin görülmemesi dedigi gibi dogal çünkü kese en erken beta 1500-2000 olunca görünür hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sende ben ve birçok kadının oldugu gibi geç döllenme yaşayanlar kervanındasın hiç stres yapma doktorlar bazen gereksiz yere erken konuşup karşısındakinin psikolojisini düşünmüyor rabbim herşeyin hayırlısını verir sen dua et içini rahat tut yeterli stres kötü düşünce seni de bebegini de etkiliyor birçok örneği var hamileligi stresli geçen kadınların bebekleri de stresli sürekli aglatan huysuz bebeklerden oluyor ne kadar sakin huzurlu olursan o kadar iyi senin adına çok mutlu oldumMerhabalarbugün hastaneye gittim ve değerim 600 çıktı doktor geç döllenme öyleyse dedi kese görülmedi ama daha erken dedi. Çokkk teşekkür ediyorum size içimi en çok ferahlatanlardan biriydiniz Allah razı olsun
Ay çok iyisiniz Allah razı olsun çok teşekkür ederimmRica ederim canım sonuçta hepimiz biliyoruz bu stres insanı yiyip bitiriyor zor yani kesenin görülmemesi dedigi gibi dogal çünkü kese en erken beta 1500-2000 olunca görünür hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sende ben ve birçok kadının oldugu gibi geç döllenme yaşayanlar kervanındasın hiç stres yapma doktorlar bazen gereksiz yere erken konuşup karşısındakinin psikolojisini düşünmüyor rabbim herşeyin hayırlısını verir sen dua et içini rahat tut yeterli stres kötü düşünce seni de bebegini de etkiliyor birçok örneği var hamileligi stresli geçen kadınların bebekleri de stresli sürekli aglatan huysuz bebeklerden oluyor ne kadar sakin huzurlu olursan o kadar iyi senin adına çok mutlu oldum ❤ eger bir sorun olursa bana özelden de istediğin zaman yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Benimde adetim 2 gün geçti 105,90 2 gün sonra 187,55 sizce bu değerlerim nasılBneim adet geçtikten 5 gun sonra 200du
Sıkıntı yok şükür
Genelde iki kat olması gerekiyormuş ama işin özü duyduğuma ve araştırdığjma göre en az %60 artışmış ve sizinki de %60 ı geçmişBenimde adetim 2 gün geçti 105,90 2 gün sonra 187,55 sizce bu değerlerim nasıl
BEnim değer 227 olunca düşük demişti ama geç döllenme olabilir demişti ya da kimyasal. Sanırım doktorlar genel anlamda ilk etapta en kötüsüne hazırlamaya çalışıyor. Bana iki gün önce soğuk bir şekilde konuşmuştu ama bugün değeri görünce güzel konuştu ben de anlamadım moral motivasyon olarak çöktüğümüzün farkında değiller mi anlamadımBenimde adetim 2 gün geçti 105,90 2 gün sonra 187,55 sizce bu değerlerim nasıl
genelde 2kat yada yuzde 60 dıye bılıyorumBenimde adetim 2 gün geçti 105,90 2 gün sonra 187,55 sizce bu değerlerim nasıl
Aynen öyle banada kimyasal dedi bekliyoruzBEnim değer 227 olunca düşük demişti ama geç döllenme olabilir demişti ya da kimyasal. Sanırım doktorlar genel anlamda ilk etapta en kötüsüne hazırlamaya çalışıyor. Bana iki gün önce soğuk bir şekilde konuşmuştu ama bugün değeri görünce güzel konuştu ben de anlamadım moral motivasyon olarak çöktüğümüzün farkında değiller mi anlamadım
Çok zor biliyorum ama içinizi ferah tutmaya çalışınAynen öyle banada kimyasal dedi bekliyoruz
Amin aminnÇok zor biliyorum ama içinizi ferah tutmaya çalışınBebişlerimizi kaybedeceğimiz yoksa da stresten kaybedeceğiz yoksa Allahım güzel haberler almayı nasip etsin size
Selam, bi sorum olacak, siz o ay yumurtlama takip etmiş miydiniz? Yani aslında merak ettiğim geç döllenme mi olmuş, yoksa normal mi yumurtlamıştınız? Bu değer yumurtlamadan ne kadar sonranın değeriydi acaba?BEnim değer 227 olunca düşük demişti ama geç döllenme olabilir demişti ya da kimyasal. Sanırım doktorlar genel anlamda ilk etapta en kötüsüne hazırlamaya çalışıyor. Bana iki gün önce soğuk bir şekilde konuşmuştu ama bugün değeri görünce güzel konuştu ben de anlamadım moral motivasyon olarak çöktüğümüzün farkında değiller mi anlamadım
Geç döllenmede adet olunuyor mu. Adet olmusmuydunuz. En merak ettiğim sorudur:)Merhabalarbugün hastaneye gittim ve değerim 600 çıktı doktor geç döllenme öyleyse dedi kese görülmedi ama daha erken dedi. Çokkk teşekkür ediyorum size içimi en çok ferahlatanlardan biriydiniz Allah razı olsun
Merhaba. Benim adet döngüm uzun sürüyordu. Yani doktorumun demesine göre 19. 20. Gün yumurtlamışım. Takip yapmıyordum sadece 10. Gün ile 20. Gün arasını değerlendiriyordum. Değerlerin artış göstermesi sonucu doktorum geç döllenme bu dedi. Ama ilk değerimi gördüğünde düşük bulmuştu umarım geç döllenmedir demişti.Selam, bi sorum olacak, siz o ay yumurtlama takip etmiş miydiniz? Yani aslında merak ettiğim geç döllenme mi olmuş, yoksa normal mi yumurtlamıştınız? Bu değer yumurtlamadan ne kadar sonranın değeriydi acaba?
Hayır adet görmedimGeç döllenmede adet olunuyor mu. Adet olmusmuydunuz. En merak ettiğim sorudur:)
Tekrar kan testi verdiniz mi? sonuçlar nasıl?Benimde adetim 2 gün geçti 105,90 2 gün sonra 187,55 sizce bu değerlerim nasıl
Ay ne güzel. Insallah allah bana da nasipeder. Peki gebelik yoksa gec mi adet olunuyor yoksa beklenen tarihte mi adet olunur acabaHayır adet görmedimadet günüme üç dört gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adet günü normal test yaptım aşırı silik çıktı neredeyse çöpe atıyordum yani o derece silik
Hayır yasak olduğu için çıkamadım veremedimTekrar kan testi verdiniz mi? sonuçlar nasıl?
Kızlar merhaba
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Adet döndüm 32-33-34 gün gibi
Son adet tarihim 18 nisan
Beta-hcg 227 çıktı ve doktor son adet tarihime göre düşük bir değer olduğunu söyledizaten bir kimyasal gebelik geçmişim var yine aynı şeyleri mi yaşayacağım diye düşünmeden edemiyorum.
Böyle değerlerle karşılaşan var mıydı aranızda??
EVet onda çıkmıştı. İlk beta hcg 227 çıkmıştı iki gün sonra da 600 olmuştuİdrar testi yaptiniz mii onda çıktı mı?
İnşallah Allah gönlünüze göre nasip etsinAy ne güzel. Insallah allah bana da nasipeder. Peki gebelik yoksa gec mi adet olunuyor yoksa beklenen tarihte mi adet olunur acaba
Bekle asla acele etme ne zaman hamile kaldın tam tarih asla bilemezlerKızlar merhaba
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Adet döndüm 32-33-34 gün gibi
Son adet tarihim 18 nisan
Beta-hcg 227 çıktı ve doktor son adet tarihime göre düşük bir değer olduğunu söyledizaten bir kimyasal gebelik geçmişim var yine aynı şeyleri mi yaşayacağım diye düşünmeden edemiyorum.
Böyle değerlerle karşılaşan var mıydı aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?