• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 227 ??

Merhabalar 😊 bugün hastaneye gittim ve değerim 600 çıktı 😊 doktor geç döllenme öyleyse dedi 😊 kese görülmedi ama daha erken dedi. Çokkk teşekkür ediyorum size içimi en çok ferahlatanlardan biriydiniz Allah razı olsun 🤲🏻
Rica ederim canım sonuçta hepimiz biliyoruz bu stres insanı yiyip bitiriyor zor yani kesenin görülmemesi dedigi gibi dogal çünkü kese en erken beta 1500-2000 olunca görünür hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sende ben ve birçok kadının oldugu gibi geç döllenme yaşayanlar kervanındasın hiç stres yapma doktorlar bazen gereksiz yere erken konuşup karşısındakinin psikolojisini düşünmüyor rabbim herşeyin hayırlısını verir sen dua et içini rahat tut yeterli stres kötü düşünce seni de bebegini de etkiliyor birçok örneği var hamileligi stresli geçen kadınların bebekleri de stresli sürekli aglatan huysuz bebeklerden oluyor ne kadar sakin huzurlu olursan o kadar iyi senin adına çok mutlu oldum ❤️ eger bir sorun olursa bana özelden de istediğin zaman yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Rica ederim canım sonuçta hepimiz biliyoruz bu stres insanı yiyip bitiriyor zor yani kesenin görülmemesi dedigi gibi dogal çünkü kese en erken beta 1500-2000 olunca görünür hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sende ben ve birçok kadının oldugu gibi geç döllenme yaşayanlar kervanındasın hiç stres yapma doktorlar bazen gereksiz yere erken konuşup karşısındakinin psikolojisini düşünmüyor rabbim herşeyin hayırlısını verir sen dua et içini rahat tut yeterli stres kötü düşünce seni de bebegini de etkiliyor birçok örneği var hamileligi stresli geçen kadınların bebekleri de stresli sürekli aglatan huysuz bebeklerden oluyor ne kadar sakin huzurlu olursan o kadar iyi senin adına çok mutlu oldum ❤ eger bir sorun olursa bana özelden de istediğin zaman yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Ay çok iyisiniz Allah razı olsun çok teşekkür ederimm ♥️

Benimde adetim 2 gün geçti 105,90 2 gün sonra 187,55 sizce bu değerlerim nasıl😢
BEnim değer 227 olunca düşük demişti ama geç döllenme olabilir demişti ya da kimyasal. Sanırım doktorlar genel anlamda ilk etapta en kötüsüne hazırlamaya çalışıyor. Bana iki gün önce soğuk bir şekilde konuşmuştu ama bugün değeri görünce güzel konuştu ben de anlamadım moral motivasyon olarak çöktüğümüzün farkında değiller mi anlamadım 🤷🏼‍♀️

BEnim değer 227 olunca düşük demişti ama geç döllenme olabilir demişti ya da kimyasal. Sanırım doktorlar genel anlamda ilk etapta en kötüsüne hazırlamaya çalışıyor. Bana iki gün önce soğuk bir şekilde konuşmuştu ama bugün değeri görünce güzel konuştu ben de anlamadım moral motivasyon olarak çöktüğümüzün farkında değiller mi anlamadım 🤷🏼‍♀️
Aynen öyle banada kimyasal dedi bekliyoruz

Selam, bi sorum olacak, siz o ay yumurtlama takip etmiş miydiniz? Yani aslında merak ettiğim geç döllenme mi olmuş, yoksa normal mi yumurtlamıştınız? Bu değer yumurtlamadan ne kadar sonranın değeriydi acaba?

Merhabalar 😊 bugün hastaneye gittim ve değerim 600 çıktı 😊 doktor geç döllenme öyleyse dedi 😊 kese görülmedi ama daha erken dedi. Çokkk teşekkür ediyorum size içimi en çok ferahlatanlardan biriydiniz Allah razı olsun 🤲🏻
Geç döllenmede adet olunuyor mu. Adet olmusmuydunuz. En merak ettiğim sorudur:)

Selam, bi sorum olacak, siz o ay yumurtlama takip etmiş miydiniz? Yani aslında merak ettiğim geç döllenme mi olmuş, yoksa normal mi yumurtlamıştınız? Bu değer yumurtlamadan ne kadar sonranın değeriydi acaba?
Merhaba. Benim adet döngüm uzun sürüyordu. Yani doktorumun demesine göre 19. 20. Gün yumurtlamışım. Takip yapmıyordum sadece 10. Gün ile 20. Gün arasını değerlendiriyordum. Değerlerin artış göstermesi sonucu doktorum geç döllenme bu dedi. Ama ilk değerimi gördüğünde düşük bulmuştu umarım geç döllenmedir demişti.

Geç döllenmede adet olunuyor mu. Adet olmusmuydunuz. En merak ettiğim sorudur:)
Hayır adet görmedim 😊 adet günüme üç dört gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adet günü normal test yaptım aşırı silik çıktı neredeyse çöpe atıyordum yani o derece silik 😊

Eklentiler

• AE14205B-F957-4B7A-B306-0AEE54E89499.webp
    AE14205B-F957-4B7A-B306-0AEE54E89499.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 60
Hayır adet görmedim 😊 adet günüme üç dört gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adet günü normal test yaptım aşırı silik çıktı neredeyse çöpe atıyordum yani o derece silik 😊
Ay ne güzel. Insallah allah bana da nasipeder. Peki gebelik yoksa gec mi adet olunuyor yoksa beklenen tarihte mi adet olunur acaba

Kızlar merhaba
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Adet döndüm 32-33-34 gün gibi
Son adet tarihim 18 nisan
Beta-hcg 227 çıktı ve doktor son adet tarihime göre düşük bir değer olduğunu söyledi 😞 zaten bir kimyasal gebelik geçmişim var yine aynı şeyleri mi yaşayacağım diye düşünmeden edemiyorum.
Böyle değerlerle karşılaşan var mıydı aranızda??

İdrar testi yaptiniz mii onda çıktı mı?

Kızlar merhaba
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Adet döndüm 32-33-34 gün gibi
Son adet tarihim 18 nisan
Beta-hcg 227 çıktı ve doktor son adet tarihime göre düşük bir değer olduğunu söyledi 😞 zaten bir kimyasal gebelik geçmişim var yine aynı şeyleri mi yaşayacağım diye düşünmeden edemiyorum.
Böyle değerlerle karşılaşan var mıydı aranızda??
Bekle asla acele etme ne zaman hamile kaldın tam tarih asla bilemezler

Back