- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
Bu heyecan hep guzel hem cok stresli ve inanin 9 ay her ayı ayni stres bebegmze sahip ckma endisesi devam ediyo cunku her ay bisey diyip gonderyor doktor ikili test doyo Allah im sonucu iyi ciksin diyorz sonra 4 lu test seker yuklemesi vs Allah im nolur iyi gecsin sonuclar iyi ciksin bebegm ultrasonda hareket etsin gelisimi iyi oksun dogum ani bile stres Allah im nolur saglikla dogsun sutum gelsin besleyebileyim hep olcak yani ben cinsiyeti bile 6. Ayda sordum hep kanama skntsyla gttigmden cinsiyeti sormadim doktor kendi soyleyeckkende donmediYaa çok tatlısınızBende öyleyim şu an.. Ne garip bir hismiş bu.. Şu an muallaktayım belki de kimyasal gebelik; ama ona rağmen karnımı tutarak yürüyorum. Deli miyim neyim yahu
Yaaa çok haklısınızBu heyecan hep guzel hem cok stresli ve inanin 9 ay her ayı ayni stres bebegmze sahip ckma endisesi devam ediyo cunku her ay bisey diyip gonderyor doktor ikili test doyo Allah im sonucu iyi ciksin diyorz sonra 4 lu test seker yuklemesi vs Allah im nolur iyi gecsin sonuclar iyi ciksin bebegm ultrasonda hareket etsin gelisimi iyi oksun dogum ani bile stres Allah im nolur saglikla dogsun sutum gelsin besleyebileyim hep olcak yani ben cinsiyeti bile 6. Ayda sordum hep kanama skntsyla gttigmden cinsiyeti sormadim doktor kendi soyleyeckkende donmedi
Beta 21 den 80 e yükseldi, minnoşum tutunmaya çalışıyorHaklısınızama rabbim istedikten sonra verir önünde hiçbir engel olmaz Sonucu bize de bildirin
Ay çok şükürBeta 21 den 80 e yükseldi, minnoşum tutunmaya çalışıyorCuma günü tekrar betaya bakılacak değer 160 ın üstüne çıkarsa daha rahat nefes alacağım Dua beklerim sizlerden
merhaba benzer şeyleri yaşıyorum akıntınız tam olarak nasıldı acaba benimkisi genelde kahverengi biraz da kırmızıydı doktor bunun sebebinin yerleşmeye çalışıyor olduğunu falan mı söylediMerhabalar,
Bu ay tam gününde regl olduğumu düşündüm. Günlerce pembe leke şeklinde kanamam oldu. Reglimin 6. gününde kanamam arttı ama normal regl kanaması gibi koyu renkli ve yoğun değildi. 7. gün ağrıyla hastaneye gittim. Kan testimde Beta HCG değerim 21.7 pozitif çıktı. Doktorum 2 gün sonra gel tekrar test yapalım yükselirse hamilesin, düşerse kimyasal gebeliktir; ama bu süreçte sadece dinlen dedi. Şu an kanamam az ve açık renkte devam ediyor. Yarına kadar da vakit geçmiyorBenim gibi bir şey yaşayıp gebeliği sağlıklı şekilde devam edenler var mı acaba? Şu an öyle stresliyim ki
Amiiiiiinnnn Allah hepimizi sevindirsin tez vakitte.Ay çok şükürederim tabi ki. Rabbim size ve tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşaAllah çok sevindim çok Dikkat edin kendinize
Merhabamerhaba benzer şeyleri yaşıyorum akıntınız tam olarak nasıldı acaba benimkisi genelde kahverengi biraz da kırmızıydı doktor bunun sebebinin yerleşmeye çalışıyor olduğunu falan mı söyledi
teşekkür ederim cevabınız için inşallah bebeğinize kavuşursunuzMerhaba
Kimyasal ya da dış gebelik olabileceğini söyledi doktor. Bu ihtimal şu an için zayıflasa da hala var. Kanamam normal regl günümde başladı; fakat leke şeklinde pembemsiydi. 6. güne kadar böyle devam etti ama 6. gün kanamanın miktarı arttı, rengi kırmızıya döndü. Bugün (9.gün) azalmaya başladı ama hala kırmızı. Normalde regl kanamalarım koyu kırmızı ve yoğun olurdu. İnşaallah süreçlerimiz hayırla sonuçlanır..
Rica ederimteşekkür ederim cevabınız için inşallah bebeğinize kavuşursunuz
Hep dua ediyorum Allah im gonlunuzde ne varsa hayorli eylesin versin sizeBeta 21 den 80 e yükseldi, minnoşum tutunmaya çalışıyorCuma günü tekrar betaya bakılacak değer 160 ın üstüne çıkarsa daha rahat nefes alacağım Dua beklerim sizlerden
Ayyy değerler, dış gebelik, kimyasal gebelik vs okudukça araştırdıkça tedirgin oluyorum biraz. Ne güzel su serptiniz gönlüme Allah razı olsun.Hep dua ediyorum Allah im gonlunuzde ne varsa hayorli eylesin versin sizeiyi beslenin bu surecte bol su tuketin bebis sizden besleniyor guzel uykunuzu alın stresten uzuntuden uzak durun degerlerede fazla takilmayin ille su sayi olcak diye benimde duzensizdi iki kata yakindi sadece onu guzel besleyin bu surecte bsey dusunmeyin
Okumayin bu surecte bisey film izleyin sevdgnz tarzda belgesel izleyin olumsz her yazi moralinizi bozar bosverin oyuzden benim belli bir sure 2 hafta geriden geliyo gelisimi dedi doktor degerim dusuktu benimde adetten 3-4 gun sonra 87 degerle ogrendim bende uzuluyodum sonra haftasina geldi cok skur sizde olumsz her cumleye kapatin kulginizi her hamilelik farkli surer unutmayin ve kimsenin hamilelik sureciyle kiyaslamayin kendiniziAyyy değerler, dış gebelik, kimyasal gebelik vs okudukça araştırdıkça tedirgin oluyorum biraz. Ne güzel su serptiniz gönlüme Allah razı olsun.Her şey yolunda giderse haftaya cumartesi keseyi görürüz dedi doktor. Kendimi rahat bırakayım araştırmayayım, Rabbim ne dilerse o diyorum ama bir yandan da elim telefona gidiyor Sizin de kanamanız var mıydı?
Doğru diyorsunuz, bende elime şööyle en kalınından sürükleyici bir roman aldım beni oyalasın diyeOkumayin bu surecte bisey film izleyin sevdgnz tarzda belgesel izleyin olumsz her yazi moralinizi bozar bosverin oyuzden benim belli bir sure 2 hafta geriden geliyo gelisimi dedi doktor degerim dusuktu benimde adetten 3-4 gun sonra 87 degerle ogrendim bende uzuluyodum sonra haftasina geldi cok skur sizde olumsz her cumleye kapatin kulginizi her hamilelik farkli surer unutmayin ve kimsenin hamilelik sureciyle kiyaslamayin kendinizi
Ne demek ne zaman isterseniz bildgim seylerde destek olur fikir veririm yeterki bu surec guzel keyifli gecsin hamile herkeseDoğru diyorsunuz, bende elime şööyle en kalınından sürükleyici bir roman aldım beni oyalasın diyeDesteğiniz için çoook teşekkür ederim
CansınızNe demek ne zaman isterseniz bildgim seylerde destek olur fikir veririm yeterki bu surec guzel keyifli gecsin hamile herkese
Cansınız
Ayyy ağlıycamm şimdi valla yaCansınız
Ahhh çok sağolun çok tatlısınızzzAyyy ağlıycamm şimdi valla yadeğerinizin yükseldiğini görünce ne kadar sevindim anlatamam. Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah ya
Amin amin amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesinAhhh çok sağolun çok tatlısınızzzRabbim inşaallah herkese sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder, bana da..
AmiiiiiinnnnnnAmin amin amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?