Beta HCG 21,7 ve kanama ÇOK ACİL

Yaa çok tatlısınız Bende öyleyim şu an.. Ne garip bir hismiş bu.. Şu an muallaktayım belki de kimyasal gebelik; ama ona rağmen karnımı tutarak yürüyorum. Deli miyim neyim yahu
Bu heyecan hep guzel hem cok stresli ve inanin 9 ay her ayı ayni stres bebegmze sahip ckma endisesi devam ediyo cunku her ay bisey diyip gonderyor doktor ikili test doyo Allah im sonucu iyi ciksin diyorz sonra 4 lu test seker yuklemesi vs Allah im nolur iyi gecsin sonuclar iyi ciksin bebegm ultrasonda hareket etsin gelisimi iyi oksun dogum ani bile stres Allah im nolur saglikla dogsun sutum gelsin besleyebileyim hep olcak yani ben cinsiyeti bile 6. Ayda sordum hep kanama skntsyla gttigmden cinsiyeti sormadim doktor kendi soyleyeckkende donmedi

Yaaa çok haklısınız Allahım hepimize kolaylık versin Doktordan geliyorum. Beta 21 den 80 e çıkmış, cuma tekrar betaya bakılacak ki kimyasal ya da dış gebelik durumu var mı diye.. Her şey yolunda giderse haftaya cumartesi keseyi görürüz dedi.

Haklısınız ama rabbim istedikten sonra verir önünde hiçbir engel olmaz Sonucu bize de bildirin
Beta 21 den 80 e yükseldi, minnoşum tutunmaya çalışıyor Cuma günü tekrar betaya bakılacak değer 160 ın üstüne çıkarsa daha rahat nefes alacağım Dua beklerim sizlerden

Beta 21 den 80 e yükseldi, minnoşum tutunmaya çalışıyor Cuma günü tekrar betaya bakılacak değer 160 ın üstüne çıkarsa daha rahat nefes alacağım Dua beklerim sizlerden
Ay çok şükür ederim tabi ki. Rabbim size ve tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşaAllah çok sevindim çok Dikkat edin kendinize

merhaba benzer şeyleri yaşıyorum akıntınız tam olarak nasıldı acaba benimkisi genelde kahverengi biraz da kırmızıydı doktor bunun sebebinin yerleşmeye çalışıyor olduğunu falan mı söyledi

Ay çok şükür ederim tabi ki. Rabbim size ve tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşaAllah çok sevindim çok Dikkat edin kendinize
Amiiiiiinnnn Allah hepimizi sevindirsin tez vakitte. Benimki de riskli şu an, dış gebelik ya da kimyasal olma ihtimali var çünkü kanamam hafiflese de devam ediyor. Duphaston diye bir ilaç verdi, düşüğü önlemesi için; ama ben inanıyorum ki her şey yolunda gidecek ve ben minnoşuma kavuşacağım

merhaba benzer şeyleri yaşıyorum akıntınız tam olarak nasıldı acaba benimkisi genelde kahverengi biraz da kırmızıydı doktor bunun sebebinin yerleşmeye çalışıyor olduğunu falan mı söyledi
Merhaba
Kimyasal ya da dış gebelik olabileceğini söyledi doktor. Bu ihtimal şu an için zayıflasa da hala var. Kanamam normal regl günümde başladı; fakat leke şeklinde pembemsiydi. 6. güne kadar böyle devam etti ama 6. gün kanamanın miktarı arttı, rengi kırmızıya döndü. Bugün (9.gün) azalmaya başladı ama hala kırmızı. Normalde regl kanamalarım koyu kırmızı ve yoğun olurdu. İnşaallah süreçlerimiz hayırla sonuçlanır..

teşekkür ederim cevabınız için inşallah bebeğinize kavuşursunuz

Hep dua ediyorum Allah im gonlunuzde ne varsa hayorli eylesin versin size iyi beslenin bu surecte bol su tuketin bebis sizden besleniyor guzel uykunuzu alın stresten uzuntuden uzak durun degerlerede fazla takilmayin ille su sayi olcak diye benimde duzensizdi iki kata yakindi sadece onu guzel besleyin bu surecte bsey dusunmeyin

Ayyy değerler, dış gebelik, kimyasal gebelik vs okudukça araştırdıkça tedirgin oluyorum biraz. Ne güzel su serptiniz gönlüme Allah razı olsun. Her şey yolunda giderse haftaya cumartesi keseyi görürüz dedi doktor. Kendimi rahat bırakayım araştırmayayım, Rabbim ne dilerse o diyorum ama bir yandan da elim telefona gidiyor Sizin de kanamanız var mıydı?

Okumayin bu surecte bisey film izleyin sevdgnz tarzda belgesel izleyin olumsz her yazi moralinizi bozar bosverin oyuzden benim belli bir sure 2 hafta geriden geliyo gelisimi dedi doktor degerim dusuktu benimde adetten 3-4 gun sonra 87 degerle ogrendim bende uzuluyodum sonra haftasina geldi cok skur sizde olumsz her cumleye kapatin kulginizi her hamilelik farkli surer unutmayin ve kimsenin hamilelik sureciyle kiyaslamayin kendinizi

Doğru diyorsunuz, bende elime şööyle en kalınından sürükleyici bir roman aldım beni oyalasın diye Desteğiniz için çoook teşekkür ederim

Doğru diyorsunuz, bende elime şööyle en kalınından sürükleyici bir roman aldım beni oyalasın diye Desteğiniz için çoook teşekkür ederim
Ne demek ne zaman isterseniz bildgim seylerde destek olur fikir veririm yeterki bu surec guzel keyifli gecsin hamile herkese

Ayyy ağlıycamm şimdi valla ya değerinizin yükseldiğini görünce ne kadar sevindim anlatamam. Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah ya
Ahhh çok sağolun çok tatlısınızzz Rabbim inşaallah herkese sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder, bana da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…