Beta HCG 21,7 ve kanama ÇOK ACİL

fsnckr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
1.243
1.255
63
40
Merhabalar,

Bu ay tam gününde regl olduğumu düşündüm. Günlerce pembe leke şeklinde kanamam oldu. Reglimin 6. gününde kanamam arttı ama normal regl kanaması gibi koyu renkli ve yoğun değildi. 7. gün ağrıyla hastaneye gittim. Kan testimde Beta HCG değerim 21.7 pozitif çıktı. Doktorum 2 gün sonra gel tekrar test yapalım yükselirse hamilesin, düşerse kimyasal gebeliktir; ama bu süreçte sadece dinlen dedi. Şu an kanamam az ve açık renkte devam ediyor. Yarına kadar da vakit geçmiyor Benim gibi bir şey yaşayıp gebeliği sağlıklı şekilde devam edenler var mı acaba? Şu an öyle stresliyim ki

Benimde sizin gibi oldu ve pembe kahverengi kanama şeklinde devam etti tam 10 gün sürdü ama çok şükür oğlum tutundu ve şuan 16 aylık. Hiç stres yapma ve bol bol dinlen ve dua et inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.

Bende aynisini yasadim 1 ay oncesi kimyasal gebelik oldu sonraki ay yine kanamam vardi hamile kaldim 6 ay surdu hemde, cok sukur dogum yaptim sakin olun guzel seyler dusunun iyi beslenin su icmeyi ihmal etmeyin ben kanamam oldugu icin doktrun tavitesi cok su ictim cok sukur hepsi geride kaldi bol dua edin bende hep dua ediyorum hamile olan herkese

Moralinizi bozmak için söylemiyorum ama kuzenimin yakın zamanda başına geldi kimyasal gebelik oldu. Yani kanamanız kırmızı pembe olursa sıkıntı oluyor.. inşaAllah gönlünüzce olur kendinizi yormayın sadece yatın bebek tutunmaya çalışıyor şuan. Kimyasal olursa da üzülmeyin bebek daha oluşmadan sağlıksız bir döllenme sağlıksız bir yumurta olursa vücut beğenmiyor atıyor adetle İnşaAllah gönlünüzce olsun herşey

Ahhh ne mutlu sizee Umarım benimki de sizin gibi olur ve mimiğime kavuşurum. Tam ümidimiz kesilmişken, tam gelecek ay tüp bebek sürecine girmeye kesin karar almışken bunu yaşamak ümit verdi bana. Allah’ım bakalım bize ne güzellikler yaşatacak

Yaaa ne güzelll Umarım ben de güzel şeyler yaşarım, umarım bu süreç hayırla sonuçlanır..

Ayy umarım benim minnoş sağlıklı şekilde galip gelir Moralimi bozmuyorum çünkü biz artık doğal yolla bebek sahibi olmak konusunda ümidimizi kesmiştik ve önümüzdeki ay tüp bebek sürecine başlamaya karar vermiştik. O yüzden bunu yaşadığım için üzülmüyorum ama heyecandan vakit de geçmiyor

Haklısınız ama rabbim istedikten sonra verir önünde hiçbir engel olmaz Sonucu bize de bildirin

Aminn inşallah çok sevinirim bize burdan bildirmeyi unutma merakla bekliyorum sonucunu

Sizin kanamanız 6 ay mı sürdü yani 6 ay boyunca regl olmaya mı devam ettiniz nasıl oldu acaba?

Sizin kanamanız 6 ay mı sürdü yani 6 ay boyunca regl olmaya mı devam ettiniz nasıl oldu acaba?
Evet 6 ay regl olmusum ultrasonla her bakildgnda bebekte kanama eşinde kanama yok ilk ay eşinde demisti ama sonraki aylar bebekle alakali degil dedi adet kanamasiymis kipkirmizi gelirdi aglamazdim bile uzulursem sirf oyuzden bisey olur diye uyurdum bol bol zaman hizli gecsin diye cok bol kiyafetler giydim hep bide ped kullanma dedi doktor peceteyi kalın halde kullaniyordum miktop enfksiyon vs olmasin diye doktor bol su ic dedi gercekten bol su ictim ve cok sukur 6. Aydan sonra bidaha kanamam olmadi cok iyi beslenin birde haftada 2 kere balik ceviz findik badem et bunlari yiyin meyve yiyin

Ayy kıyamam nasıl stresli bir süreçtir o.. Ben dünden beri adım atarken bile tedirginim sizi düşünemedim. Neyse ki çektiklerinize değmiş..

Ayy kıyamam nasıl stresli bir süreçtir o.. Ben dünden beri adım atarken bile tedirginim sizi düşünemedim. Neyse ki çektiklerinize değmiş..
Doktor 1 dikkat et dediyse ben 5 ettim yattim uyuyabildgm ladar uyudum wc disinda kalkmadm korkumdan cidden zor bir surecti hep bi tedirginlik korumam lazim hissi bebegime sahip cikmam lazim dusuncesi surekli yiyordu beni sukurler olsun o zor gunler geride kaldi darisi basinza insallah

Yaa çok tatlısınız Bende öyleyim şu an.. Ne garip bir hismiş bu.. Şu an muallaktayım belki de kimyasal gebelik; ama ona rağmen karnımı tutarak yürüyorum. Deli miyim neyim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…