- 11 Kasım 2024
- 88
- 24
- 3
- 31
- Konu Sahibi Hayaldunyasi197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet geciktikten sonra mı kan vermiştinizMerhaba,
Dün kan testi vermiştim sonuç şu şekilde geldi üzerine tıklayınca veri üzerinde çalışılıyor yazıyor anlayamadım
Bu değer kaç haftalık olduğu anlamına gelir
Hala eşime söylemedim heyecandan elim ayağım titriyor
Günaydınnn hayırlı olsun son adet tarihinden bugüne kadar olan günü hesaplarsanız kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsiniz. Ama net hafta için doktor keseye göre bakıp söyler size çünkü bazen geç döllenmede olabiliyor. İki gün sonra tekrar kan testi verip yükselişi takip edin bence artışa göre de eşinize söyleyebilirsiniz. Tabii tercih tamamen sizin bu betaya göre hamilesiniz şu an da söylemek isterseniz şu anda da söyleyebilirsiniz. Ben yükselişe göre söylemiştim eşimeMerhaba,
Dün kan testi vermiştim sonuç şu şekilde geldi üzerine tıklayınca veri üzerinde çalışılıyor yazıyor anlayamadım
Bu değer kaç haftalık olduğu anlamına gelir
Hala eşime söylemedim heyecandan elim ayağım titriyor
Dayanamadım söyledim eşime cuma tekrar kan vereceğim acaba ne zaman doktora gitmeliyimGünaydınnn hayırlı olsun son adet tarihinden bugüne kadar olan günü hesaplarsanız kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsiniz. Ama net hafta için doktor keseye göre bakıp söyler size çünkü bazen geç döllenmede olabiliyor. İki gün sonra tekrar kan testi verip yükselişi takip edin bence artışa göre de eşinize söyleyebilirsiniz. Tabii tercih tamamen sizin bu betaya göre hamilesiniz şu an da söylemek isterseniz şu anda da söyleyebilirsiniz. Ben yükselişe göre söylemiştim eşime
3/4 haftalık olabilir
Ortadan dalıyorum, hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tam kesin olarak kese görünsün derseniz 1 hafta bekleyip öyle gidebilirsiniz, ama bazı gebeliklerde 5. Haftanın içinde görünürken bazılarında 6. Hafta daha net görünüyorEvet sanırım öyle siz beta değeri kaça ulaşınca doktora gitmiştiniz kese ne zaman gözüküyor acaba
Kan sonucunuza göre doktor ortalama ne zaman gitmeniz gerektiğini söyler beta ortalama 3000 civarı kesenin görüldüğü söyleniliyor. Benim sürecim şu şekilde oldu belki size fikir verir. 13 ocakta beta verdim 15 ocakta tekrar beta verdim. Sağlık ocağında ki doktorum psikolojik olarak strese girmeyelim iki günde bir ölçmeye gerek yok tekrar bir hafta sonra kan ver demişti. 22 ocakta kan verdiğimde betam 6252 çıkmıştı. 6252 çıktıktan sonra sağlık ocağındaki doktorum bir hafta sonra kadın doğum doktoruna git demişti ama bende dayanamayıp özeldeki kadın doğum doktoruma mesaj atmıştım, o da bu değerle keseni görebiliriz ama kalp atışını şu an duyamayız demişti. Ben de en azından kesenin stresini kafamdan atayım diye 23 ocakta kadın doğum doktoruna gittim keseyi gördü. Son adet tarihim 11 aralıktı. Geç döllenme olmuş iki hafta geriden geliyoruz dedi kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi. 23 ocakta kese için gittiğimde son adet tarihime göre 6+2 idim. Ama doktorum keseme göre 4+2 olarak gözüktüğünü söyledi. Tekrar kalp atışı için iki hafta sonra gelmem gerektiğini söylediDayanamadım söyledim eşime cuma tekrar kan vereceğim acaba ne zaman doktora gitmeliyim
Çok teşekkürler 8 Şubat cumartesi gününe randevu aldım inşallah o zamana hem beta artar hem kese gözükürOrtadan dalıyorum, hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tam kesin olarak kese görünsün derseniz 1 hafta bekleyip öyle gidebilirsiniz, ama bazı gebeliklerde 5. Haftanın içinde görünürken bazılarında 6. Hafta daha net görünüyor
Artar baya bi o zamana kese görünmezse vajinal ultrasondan bakmak ister dr, ama görünmüyor daha derse de üzülmeyin beta artışını takip etmek daha önemli. Kesenin ultrasonda görülebilir boyuta gelmesi biraz vakit alıyor sadeceÇok teşekkürler 8 Şubat cumartesi gününe randevu aldım inşallah o zamana hem beta artar hem kese gözükür
Artar baya bi o zamana kese görünmezse vajinal ultrasondan bakmak ister dr, ama görünmüyor daha derse de üzülmeyin beta artışını takip etmek daha önemli. Kesenin ultrasonda görülebilir boyuta gelmesi biraz vakit alıyor sadece
Benim 220 ydi gittim gözükmedi 5. Hafta gittiğimde gözüktüEvet sanırım öyle siz beta değeri kaça ulaşınca doktora gitmiştiniz kese ne zaman gözüküyor acaba
yani kaç hafta sonra tekrar gittiğinizde gözüktüBenim 220 ydi gittim gözükmedi 5. Hafta gittiğimde gözüktü
1 hafta sonra gittim canımA
yani kaç hafta sonra tekrar gittiğinizde gözüktü