• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyecandan öleceğim!

Sana tavsiyem beta ufak çıkarsa çok düşük diye endişelenme. Önemli olan değer değil iki katı sağlıklı şekilde artması. Bu döllenme süreci ile ilgili. Ben ufak değer çıktığında ilk iki günde bir kan vermiştim sağlıklı ilerlediğine emin olduğumda 4 günde bire döndürüp hesaplamıştım. Kendini sürekli deldirmekte yorar🙏🏻
Hayırlı olsun canımm🙏🏻 iki günde bir kan verdikten sonra iki katı artış beklenie. Beta 1500 leri geçtiğinde doktora gidebilirsin vajinal bakılır 🤍

Sonuç bu şekilde geldi Allahım çok şükür 🥹🥹

Eklentiler

• IMG_7758.jpeg
    IMG_7758.jpeg
    33,2 KB · Görüntüleme: 77
Çok teşekkürler ☺️
2 gün sonra ve aynı yerde olmasının özel bir nedeni var mı acaba
Aile sağlık merkezinde sonuç çok genç çıktığı için özelde vermek istiyorum
Özelde verirsen de diğer vereceğin beta takiplerini de daha sonrasında özelde vermen daha iyi olur. Her yerin referans aralığı farklı olduğundan başka yerde devam ettiğinde daha eksik ya da daha fazla çıkabiliyor. Bu da insanı bir sorun mu var acaba diye strese sokabiliyor. Ben hep aynı yerde aynı saatte gittim. Ama saat tabi çok fark yaratmaz. Yer değişikliği fark yaratabilir

Özelde verirsen de diğer vereceğin beta takiplerini de daha sonrasında özelde vermen daha iyi olur. Her yerin referans aralığı farklı olduğundan başka yerde devam ettiğinde daha eksik ya da daha fazla çıkabiliyor. Bu da insanı bir sorun mu var acaba diye strese sokabiliyor. Ben hep aynı yerde aynı saatte gittim. Ama saat tabi çok fark yaratmaz. Yer değişikliği fark yaratabilir

Evet doğru hiç bu açıdan düşünmemiştim teşekkürler 🙏 siz kaç kere beta için kan verdiniz ve kaça ulaşınca bıraktınız ☺️

Aaa bu iki gün önceki ben😂😂
Kan neden o kadar geç çıkıyor ya? Kan sonucunu almadan söylememen iyi olmuş bence de, ben de öyle yaptım🙈

Sanırım iki güne bir artışa bakılması gerekiyor, ben dün doktoruma yazdım. 5000 üstü olunca görülür kese dedi. Bu şekilde bilgi verebilirim canım. Ben de acemiyim🫠🫠
Merhaba nasılsınız
Dün kan vermiştim bugün sonuç çıktı beta 202.09 şükürler olsun 🙏
Yarın tekrar vereceğim
Sizin nasıl ilerlemişti süreç, kaç kere kan verip sonrasında kadın doğuma gittiniz ☺️

Merhaba nasılsınız
Dün kan vermiştim bugün sonuç çıktı beta 202.09 şükürler olsun 🙏
Yarın tekrar vereceğim
Sizin nasıl ilerlemişti süreç, kaç kere kan verip sonrasında kadın doğuma gittiniz ☺️
Merhaba teşekkür ederim. Benim 1000üstü cıktı ilk verdiğimde. Bugün de tekrar gittim ama sağlık ocagında 1000 üstünü göstermeyeceğini söyledi dr. Yine baksam yine aynı çıkacak dedi. Kadın Doğumdan randevu aldım yarın gideceğim haver veririm inş. Ama siz 2 güne bir gitmeye devam edin artısınıza bakılması lazım

Merhaba teşekkür ederim. Benim 1000üstü cıktı ilk verdiğimde. Bugün de tekrar gittim ama sağlık ocagında 1000 üstünü göstermeyeceğini söyledi dr. Yine baksam yine aynı çıkacak dedi. Kadın Doğumdan randevu aldım yarın gideceğim haver veririm inş. Ama siz 2 güne bir gitmeye devam edin artısınıza bakılması lazım
Yarın gideceğim mutlaka, umarım siz de keseyi görürsünüz yarın ☺️ haber verin ♥️

Kizlar benimde beta dün 240 çıktı yarın kan vermeye gideceğim ama kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor. Doktor rahmin kalınlaşmış dedi ama ister istemez endişe duyuyor insan. Sizinde kasık ağrısi var mı acaba

Kizlar benimde beta dün 240 çıktı yarın kan vermeye gideceğim ama kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor. Doktor rahmin kalınlaşmış dedi ama ister istemez endişe duyuyor insan. Sizinde kasık ağrısi var mı acaba
Aa birebir aynıyız ben de dün kan verdim bugün beta 200 çıktı ve kasımlar çok ağrıyor. Reglden tek farkı uzun süreli değil sık ama mesela 20-30 saniye süren ağrılar yaşıyorum epey başlık okudum herkes normal yazmış

Aa birebir aynıyız ben de dün kan verdim bugün beta 200 çıktı ve kasımlar çok ağrıyor. Reglden tek farkı uzun süreli değil sık ama mesela 20-30 saniye süren ağrılar yaşıyorum epey başlık okudum herkes normal yazmış
Evet benimde öyle ara ara kramp şeklinde ya da kasik ağrısı şeklinde oluyor. Bakalım normaldir inşallah 🙏🏻🥰

inşallah normaldir iyi düşünelim🙏
Ben yarın tekrar beta baktıracağım 8 Şubata da kadın doğum doktorundan randevu aldım sizin nasıl planlar
Yarın kan vermeye çağırdı doktorum artış miktarına bakacakmis, daha sonra da keseye çağırır haftaya muhtemelen daha randevu almadim

Ben kendi doktoruma hiç bahsetmedim henüz online randevu aldım sadece. İnşallah yarın artış görürüz değerlerde 🥰
Ben testte silik çizgi gördüm, sağlık ocağındaki doktorum yıllık izinde sanırım randevu bulamadım. Bir gün sonraya kadın doğum randevusu bulunca direkt oraya gittim 😂 yarın da beni bul ben giriş actirayim dedi sağolsun yine hastanede vereceğim kan

Ben testte silik çizgi gördüm, sağlık ocağındaki doktorum yıllık izinde sanırım randevu bulamadım. Bir gün sonraya kadın doğum randevusu bulunca direkt oraya gittim 😂 yarın da beni bul ben giriş actirayim dedi sağolsun yine hastanede vereceğim kan
Hastanelerde de acilden veriliyormuş ben de aile sağlıkta kan verdiğim akşam buraya yazınca öğrendim ☺️

Back