beta hcg < 2 hamilemiyim?

Merhaba. Benim de adetim 6 gün geçti. Kan verdim <2 çıktı. Ama dört gün önce adet olacakmış gibi bel bacak karın ağrısı çektim. Mide ekşimedi yaşıyorum. Ara ara bel ağrılarım var. Göğüs ucu çok hafif acıyor. Ben hala hamilelikten şüpheleniyorum. Bu değer yükselir mi ?

Beta benım de 2 cıktı adetime 8 gun var hamile olma sansın varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

6 gün var adetime beta 2.6 çıktı sizce hamile olabilir miyim tüm belirtiler var

Mrb benim adetim 16 gün gecikti ve dün test yaptırdım sonuç 2.30cikti 1 hafta beklemem gerektiğini söyledi doktor ara değer sayiliyomus böyle olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim

Mrb benim adetim 16 gün gecikti ve dün test yaptırdım sonuç 2.30cikti 1 hafta beklemem gerektiğini söyledi doktor ara değer sayiliyomus böyle olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim
Canım benim 1 hafta geçmişti 2.67 lerde idi riskli demişlerdi o gece regl oldum kimyalsal gebelik olmuştu inşallah seninki artıp sağlıklı olur

Sonuç ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…