Merhaba,
Sonuç kağıdında sadece beta hcg < 2 mi yazıyor?
başka değerler de yazması lazım bence tekrar bir bak istersen?
bir de aşağıdaki linkte hangi değere göre hamile misin, değil misin, eğer hamileysen hangi dönemdesin onlar yazıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html
bol şans!:18:
kızlar merhaba.. 12 ocakta regl olmuştum. 16 sı gibi bitti. 22 sinde erkek arkadasımla birlikte olduk ancak tam bir birleşme olmadı(içe boşalma olmadı). şubat ın 12 sinde regl olmam gerekiyordu ama geciktim bugune kadar. dün de gittim kan testi yaptırdım hcg testi
beta hcg < 2 yazıyor sonuç kağıdında. negatif veya pozitif yazmıyor.. ilişkinin üzerinden 1 ay geçti daha sonra regl olmadım.
acaba hamile miyim
bu sonuç beta hcg nin 2 nin altında oldugu anlamına mı geliyor?
birde hamile değilsem neden bu kadar geciktim acaba :s
Bende iki kere idrar testi yaptim negatif kan testimi 10 gectikten sonra yptm 2.00 cikti negatif dedi 16 gun hala adet olmadimmhamıle degılsın canım bosuna endıselenme benım hamıleyken sendekı <2 yerınde 841 yazıyordu zaten bak diger yerlerdede haftalık haftalıık yazıyor senın deger hertürlü negatıf ama nıye adet olmadın kıst falan olabılır dra gıdıp bır ultrasona gır derım ama gebelık yok emın olabılırsın
bikaç gün daha beklemeni tavsiye ederim gebelik varsa değerin artacaktır benm adetim altı gün geçtikten sonra kesinleşti ilk başta 4tü değer sonra katlandı
Mrh üstünden geçmiş biraz ama merak ettim noldu sonuç benimde 12 gün 2.01 çıktımerhaba hamileliğin devam ettimi benim çatlatma iğnesinin 12. gününde 2 çıktı yükselme ihtimali varmı sence?
Mrh üstünden geçmiş biraz ama merak ettim noldu sonuç benimde 12 gün 2.01 çıktı
Malesef canm benimde olmadı ignenin 17.gunu geldimerhaba canım maalesef olmadı bende bu ay dinleniyorum inşallah senin olmuştur
değilsinizhocam merhaba
beta hcg 0,77
tsh 1,55
acaba hamilemiyim
teşekkür ederim
Adetinin kaçıncı gününde böyle çıktı.bide catlatma iğnesi fln kullandinmi.bisey kullanmadiysan bekle bence ins olurdaha öncekilerde hep 0.0 yada 0.01den küçük yazıyordu bilmiyorum boş bir umut belki ama yinede kendi kendine olsun isterdim
açıkcası pkoluyum en son 8 hazirandı adet tarihim yani net bilmiyorum en son ilişki pazar idi dr olabilir dedi bekleyeceğiz bir hafta daha sonra yine kan istediAdetinin kaçıncı gününde böyle çıktı.bide catlatma iğnesi fln kullandinmi.bisey kullanmadiysan bekle bence ins olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?