- 2 Mayıs 2023
- 265
- 52
-
- Konu Sahibi Kasimpaticicegi
2’den kucuk cikmisKızlar bu aydan da merhaba bu ay tam teşekküllü çalışmamız oldu bugun kadın doğumda kontrole gittim genel gitmişken de beta hcg me baktırdım adetime daha 10 gün var fotografta değerim 2 mi değer aralıgı vs yazmıyor sonuc yaeına cıkar demişti öğledwn sonra gittiğim için ama bileniniz bilgi verir mi baska yorumlarda 12 günden asagi pek cıkmaz ama öyle sine baktırdım
Tam değer yazılmadı acaba2’den kucuk cikmis
Böyle yani yazardi neyse bakalım cok sağol2’den kucuk cikmis
Cok cok kucuk degerlerde boyle yaziyorlarAcaba. Neden tam değer yazılmadı ki
Anladım bugun yumurtlamam üzerinden 8 gün geçti belli olmaz mıydı kandaCok cok kucuk degerlerde boyle yaziyorlar
Zor, genelde belli olmuyor bu kadar erkenAnladım bugun yumurtlamam üzerinden 8 gün geçti belli olmaz mıydı kanda
Merhaba benimde böle acaba ne oldu gebelikmi ben birçok belirti yaşiyorumKızlar bu aydan da merhaba bu ay tam teşekküllü çalışmamız oldu bugun kadın doğumda kontrole gittim genel gitmişken de beta hcg me baktırdım adetime daha 10 gün var fotografta değerim 2 mi değer aralıgı vs yazmıyor sonuc yaeına cıkar demişti öğledwn sonra gittiğim için ama bileniniz bilgi verir mi baska yorumlarda 12 günden asagi pek cıkmaz ama öyle sine baktırdım
Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gününüz acabaMerhaba benimde böle acaba ne oldu gebelikmi ben birçok belirti yaşiyorum
11Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gününüz acaba
Him benim 8. Günüm daha belki ondan cıkmadı kanda yada yoktur tabi bilememde
Hayrlsı olsun inşallahHim benim 8. Günüm daha belki ondan cıkmadı kanda yada yoktur tabi bilememde
Amin hepimize inşallah 4-5 gün daha bi geçsin bi kadet falan yaparım artık öyle düşündümNe diyelim
Merhaba test yaptınız mı nedir durumunuz
Merhaba test yaptınız mı nedir durumunuz
Kan verin bence var gibi gözüküyor hayırlı olsunBenim bugun 11. Günüm test yaptım kaset ama soğru mu bilmiyorum biş igözüküyor da test markası first güvenilir mi bilmiyorum
3 gün önce vermştim 8. Gün değer 2 den küçük çıktı konusmanın başı zaten yazmıştım ama bu marka test güvenilir mi ptesi günü düşünüyorum bi test daha böyle cıkarsaKan verin bence var gibi gözüküyor hayırlı olsun
Merhaba ben yapmadım kahverengi leke geldi durdu pembe geldi durdu şimdi peceteye sildiğimde hafif kırmızı kana ma GB bişey var bilmiyorum test yaptm şehir dişina çikacagm dondugumde artık nasip çok da ümidim yokMerhaba test yaptınız mı nedir durumunuz