How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Beta hcg 2.5

Benimde adete 4 gün kala bhcg 2.3 çıktı agustosun 12 sinde olmam gerekiyordu fakat hala adet olmadım ayrıca test yapıyorm 2 qüne bir sonuç hep negatif yani 2 de çıksa 3 de çıksa bi şekilde adet oluyosun benim 3 aydır bu şekilde çıkıyor her ay acaba yükselecekmi geç döllenmemi diyorum ama yok malesef hakkımızda hayırlısı olsun canlar :)

Benimde adete 4 gün kala bhcg 2.3 çıktı agustosun 12 sinde olmam gerekiyordu fakat hala adet olmadım ayrıca test yapıyorm 2 qüne bir sonuç hep negatif yani 2 de çıksa 3 de çıksa bi şekilde adet oluyosun benim 3 aydır bu şekilde çıkıyor her ay acaba yükselecekmi geç döllenmemi diyorum ama yok malesef hakkımızda hayırlısı olsun canlar :)

Gecen ay da 2 28 cikmisti ama insan umutlanmaktan vazgecmiyo : )

Benim bi arkadaşıma dr eğer b hcg 2 ve 3 aradı çıkarsa mutlaka değerlendir demişti o da öyle yapmıştı şimdi oğlu 3 4 yaşlarında nasip tabi ama çaba sarfetmeden de nasip demekle olmuyor

Back