- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
- 28
- Konu Sahibi Maviiiiiiii
0.72 çıkmış daha düşük yani yok ama nasıl hasta olmadım ve bu iki tane çift çizgi çıktıHadi hayırlısı inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.72 çıkmış daha düşük yani yok ama nasıl hasta olmadım ve bu iki tane çift çizgi çıktıHadi hayırlısı inşallah![]()
Hayırlısı olsun canım kimyasal gebelik olabilir o zaman adet olursun yakında... İnşallah birdahakine bebiş olur0.72 çıkmış daha düşük yani yok ama nasıl hasta olmadım ve bu iki tane çift çizgi çıktı
Testler cok yanıltıyor abla.. Ben daha önceden cok net ikinci cizgileri gördüm hem erken gebelik testlerinde hemde normal kaset testlerde hepsinde de 0.1 çıktı kanda.0.72 çıkmış daha düşük yani yok ama nasıl hasta olmadım ve bu iki tane çift çizgi çıktı
Nasıl anlamadım doktor düzenli adet görüyorsan sıkıntı yoktur dedi ama duvar kalınlaşmamis adette gözükmüyor dedi bekleyeceğiz adet olacaksın yada bir hafta sonra kan testi yaptır dediHayırlısı olsun canım kimyasal gebelik olabilir o zaman adet olursun yakında... İnşallah birdahakine bebiş olur3 haftada 1 olman da sıkıntılı değil mi doktor ne diyor? Hastalığın bittiği anda yumurtluyorsun demek oluyor ama rahim duvarı o kadar sürede nasıl kalınlaşacak da bebiş tutunacak anlayamadım
![]()
3 haftada 1 adet oluyormuşsun ya onu dedim canım ama doktor normal diyorsa sıkıntı yokturNasıl anlamadım doktor düzenli adet görüyorsan sıkıntı yoktur dedi ama duvar kalınlaşmamis adette gözükmüyor dedi bekleyeceğiz adet olacaksın yada bir hafta sonra kan testi yaptır dedi
İnşallah canım bakalım sağol3 haftada 1 adet oluyormuşsun ya onu dedim canım ama doktor normal diyorsa sıkıntı yokturhayırlısı olsun inşallah
![]()
Canım nasılsın var mı bebiş sende tecrübe demiştin ya merak ettim geldi mi sende bebiss3 haftada 1 adet oluyormuşsun ya onu dedim canım ama doktor normal diyorsa sıkıntı yokturhayırlısı olsun inşallah
![]()
Canım merhaba ne yaptın var mı sende bebissTestler cok yanıltıyor abla.. Ben daha önceden cok net ikinci cizgileri gördüm hem erken gebelik testlerinde hemde normal kaset testlerde hepsinde de 0.1 çıktı kanda.
Yok ablacım biz daha düşünmüyoruz Rabbim isteyenlere versin. Şuan için bebek düşüncesi bile korkutuyor beniCanım merhaba ne yaptın var mı sende bebiss
İnşallah istediğin vakitte olurYok ablacım biz daha düşünmüyoruz Rabbim isteyenlere versin. Şuan için bebek düşüncesi bile korkutuyor beni(
Yok canım olmadı dün adet oldumCanım nasılsın var mı bebiş sende tecrübe demiştin ya merak ettim geldi mi sende bebissbende hala yok yanı en son anlattığım olaydan sonra adet oldum bitti ovulasyon testi aldım bu ay yine başladık çalışmalara dua edin ne olur
![]()
İnşallah her isteyenin olurYok canım olmadı dün adet olduminşallah bu ay olur hepimizin
![]()
İyi yapmışsın canım valla artık ne yapcağımı şaşırdım ben ovulasyon birbuçuk senedir yapıyorum bir düşüğüm oldu... Bu ay doktorla da yumurtayı takip ettik baktı çatlamış dedi ilişki de oldu belirtiler de vardı ama tutunamadı heraldeİnşallah her isteyenin olurkendim kadar herkes için istiyor evlenmeden önce bile Allah im her evi bebekle neselendir derdim inşallah
ben bu ay artık düzenli bir sekild çalışmalara başladım ovulasyon testi alarak gün aşırı
Eğer doktor sorun yok dediyse biraz daha bekle canım dua et ve ben bu sefer ovulasyonumun çift çizgi olduğunda hemen yaptım kalkmadım yarım saat yastık koyup yattım. Ben silik olan çift çizgiyi gördüm iki gün üst üste hatırlarsın geçen ay o kadar hevesim kırıldı ki anlatamam ama Allah tan dedim ve bu ay artık tam anlamıyla başladık gün aşırı olarak. Sen bir buçuk yıldır korunmasız deniyor musun kuzumİyi yapmışsın canım valla artık ne yapcağımı şaşırdım ben ovulasyon birbuçuk senedir yapıyorum bir düşüğüm oldu... Bu ay doktorla da yumurtayı takip ettik baktı çatlamış dedi ilişki de oldu belirtiler de vardı ama tutunamadı heraldene düşünceğimi şaşırdım tüp bebek sordum ama tutunur mu yine düşer mi falan kafamda deli sorular... Doktor hep pozitif konuşuyor ama ben pozitif düşünemiyorum artık
inşallah isteyen herkese verir allah
![]()
Evet canım benim adetim çok düzensiz pko var döngüm uzamıştı iyice soğan kürüyle falan biraz kısalttım döngü süremi sonrasında tam 1.yılda hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalbi durdu malesefEğer doktor sorun yok dediyse biraz daha bekle canım dua et ve ben bu sefer ovulasyonumun çift çizgi olduğunda hemen yaptım kalkmadım yarım saat yastık koyup yattım. Ben silik olan çift çizgiyi gördüm iki gün üst üste hatırlarsın geçen ay o kadar hevesim kırıldı ki anlatamam ama Allah tan dedim ve bu ay artık tam anlamıyla başladık gün aşırı olarak. Sen bir buçuk yıldır korunmasız deniyor musun kuzum
Çok üzüldüm inanEvet canım benim adetim çok düzensiz pko var döngüm uzamıştı iyice soğan kürüyle falan biraz kısalttım döngü süremi sonrasında tam 1.yılda hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalbi durdu malesefüstünden 5 ay geçti olmadı bakalım denemeye devam
Eşinde bir problem yoksa gün aşırı denemek en mantıklısı iyi yapıyorsun canım ovulasyona da bakarsın. Bu arada ovulasyonda pozitif çıkıyor ya tam koyu oluyor ondan sonra silikleşmeye başladığı zaman çatlama oluyormuş o yüzden ertesi gün deneyin diyorlar ben garantiye almak için iki gün üst üste deniyorum ama sperm kalitesi düşüyor olabilir öyle de o yüzden bu sefer bir de öyle ertesi gün deneyelim diyorum inşallah olur
hatırlıyorum pozitif çıktığını öyle daha büyük hayal kırıklığı oluyor değil mi bir önceki ay bana da olmuştu sanırım kimyasal gebelikti benim çok yıkılmıştım ama napalım hayat devam ediyor... Buradan konuşuruz arada canım sen de haber ver ovulasyon pozitif çıkınca
![]()
Koyu çıktıktan sonra silikleşiyor ya o zaman oluyormuş öncekiler değil yani canım bugün koyu çıktıysa yarın çatlar yumurta ondan sonra da 1 gün yaşıyor maksimum o yüzden yarın da deneyin benceÇok üzüldüm inanama dünyaya bir can gelecekse zamanı var demek ki hemen sevindirsin Allah im seni.. ben baktırdım bu ay silik çizgi çıktığında doktora gittim beta HCG muhabbetine yumurtalıklarımin sağlıklı olduğunu çalıştığını ve gün aşırı denememi söyledi eşim hiç baktırmadı daha yeni başladığımız için. Sperm kalitesi düşüyormus gerçekten i yüzden gün aşırı denk gelir diyorlar. Canım 24 günde adet oluyorum ve adetimden 8. Gün başladım ovulasyon öyle yazıyorduilk üç testim de silik çıktı bugün bariz iki koyu kırmızı çıktı yani yarında yapacağım testim bitecek ben bugünü de değerlendirdim. Söylediğine göre o ilk çıkan silik çizgiler çatlama mı olmuş oluyor yani anlattığının tam tersi oldu bende önce silik çıktı ovulasyon. Buradan haberleselim hep dua edicem sana bana
![]()
Amin canımm. Sen geç yumurtladigini testlerden mi anlıyorsun birde canım kaç günde oluyorsun şimdi adet düzene girip biraz kısalmadi mi zamanıbKoyu çıktıktan sonra silikleşiyor ya o zaman oluyormuş öncekiler değil yani canım bugün koyu çıktıysa yarın çatlar yumurta ondan sonra da 1 gün yaşıyor maksimum o yüzden yarın da deneyin benceayyy inşallah bebiş olur senin sık sık deneme şansın var o zaman en azından o da çok önemli biliyor musun ben geç yumurtladığım için onu beklemek de çok zor oluyor
Çok teşekkür ederim kuzum ben de dua edicem inşallah güzel haberleri alırız tez zamanda
![]()
En kısa bu ay oldum 34 gün ama normalde 40-45 gün falan oluyor... Ovulasyon testinden anlıyorum ne zaman olacağımı çünkü döngü uzunluğu değişse de yumurta çatladıktan sonra adet olacağın gün değişmiyor. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyor senin de 24 gün ya mesela muhtemelen 10.gün civarı yumurtluyorsundur. 1-2 gün oynayabilirAmin canımm. Sen geç yumurtladigini testlerden mi anlıyorsun birde canım kaç günde oluyorsun şimdi adet düzene girip biraz kısalmadi mi zamanıb
Canım aynen öyle bugün 10. Günümdü mesela ama takvim 11 i gösteriyor denk geldi az çok. Anladım kuzum hayırlısı olsun ne yapalım olmazsa eğer denersin bir kez tüp bebek ama iki üç ay daha bekle dua et banyodan sonra ben öyle yapıyorum herşey Allah tan sadece birde ben buradan birşey okumuştum bak sana söyleyeyim ne kadar doğru bilmiyorum uygulamadim çakşır diye bir ot varmış aktarlarda satiliyormus ondan kullanin birde yazmışlar kullandık ilk ay oldu falan diye bende hu aydan sonra denyeyim diyorum sen yine de araştırEn kısa bu ay oldum 34 gün ama normalde 40-45 gün falan oluyor... Ovulasyon testinden anlıyorum ne zaman olacağımı çünkü döngü uzunluğu değişse de yumurta çatladıktan sonra adet olacağın gün değişmiyor. Çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyor senin de 24 gün ya mesela muhtemelen 10.gün civarı yumurtluyorsundur. 1-2 gün oynayabilir![]()