- 27 Kasım 2022
- 33
- 4
- 6
- 28
- Konu Sahibi brkzvranne676869
-
Merhaba her an artabilir gibi.duruyo varmadan geç dollenme olmuş olabilir test yaptinizmi idrar ilk.idrarla bi denesenizArkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz reglim 2 gün gecti bugün kan verirdim degerim 2,39 çıkmış ilerleyen günlerde acaba yukselir mi bir haftadır regli olcak gibi bel ve kasık ağrım var lütfen bilen yazsın
Merhaba her an artabilir gibi.duruyo varmadan geç dollenme olmuş olabilir test yaptinizmi idrar ilk.idrarla bi deneseniz
Bak benim adet gunu verdiğim hatta bir gün vardı 0 cikmisti dedim yok adetim 2 gün geçince umutsuzum ama yinede verdim sonra 15 çıktı düşünün eğer geç döllenme ise zaman alabiliyor yarın verme imkanınız varsa tekrar verinAy nasıl umut oldun bana
Dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım çok ince bir çizgi çıktı sabah yine yaptım bu sefer çıkmadı en sonunda gidip kan verdim ve degerim 2.39 çıktı acaba diyorum ilerleyen 2 3 günde o değer ykselir mi çünkü 1 haftadır bel ve kasık ağrım var
Yaaaa çok teşekkür ederimBak benim adet gunu verdiğim hatta bir gün vardı 0 cikmisti dedim yok adetim 2 gün geçince umutsuzum ama yinede verdim sonra 15 çıktı düşünün eğer geç döllenme ise zaman alabiliyor yarın verme imkanınız varsa tekrar verin
Ne demek rica ederim inşallah vardır güzel haberini bekliyorum ama dediğim gibi yarın ilk idrarla test yada tekrar kan verebilirsinYaaaa çok teşekkür ederim
İnşallah guzel haberlerle gelirimNe demek rica ederim inşallah vardır güzel haberini bekliyorum ama dediğim gibi yarın ilk idrarla test yada tekrar kan verebilirsin
İnanın varsa yarın a yukselmistir bileİnşallah guzel haberlerle gelirim
Çarşamba yada perşembe test yapmak istiyorum çünkü yine yarın düşük çıkarsa çok üzülürüm
Bak benim adet gunu verdiğim hatta bir gün vardı 0 cikmisti dedim yok adetim 2 gün geçince umutsuzum ama yinede verdim sonra 15 çıktı düşünün eğer geç döllenme ise zaman alabiliyor yarın verme imkanınız varsa tekrar verin
Ay inşallah çok istiyorum ama korkuyorum yine cikmicak diye ama şuan başlıca belirtim adetim gecikti 1 haftadır sağ sol kasik ağrım var belim çok ağrıyor inşallah olur yaİnanın varsa yarın a yukselmistir bile
Ay hadi inşallah olurbana da umut oldu şimdi
3 gün önce yani adet olmam gereken gün beta hcg 2 çıktı
3 gün sonra tekrar test vericem bakalım
Insallah vardır azda olsa içinize umut şu serptiysem neguzel hayırlı güzel haberinizi bekliyoruzbana da umut oldu şimdi
Evet belirti bunlar dikkat edin ağır işler yapmayın yinedeAy inşallah çok istiyorum ama korkuyorum yine cikmicak diye ama şuan başlıca belirtim adetim gecikti 1 haftadır sağ sol kasik ağrım var belim çok ağrıyor inşallah olur ya
Çok teşekkür ediyorum bana çok iyi geldinEvet belirti bunlar dikkat edin ağır işler yapmayın yinede
Gecktinizmi gecikme olduysa kan verin cikabilirbana da umut oldu şimdi
Gecktinizmi gecikme olduysa kan verin cikabilir
Rica ediyorum ne demek ınsallah dedigimz gibi vardir umarim guzel haber duyarizÇok teşekkür ediyorum bana çok iyi geldin
Siz kan verin fazla beklemeyin bence varsa ona gire bir dr gider muayene ve ya tedavi verir yerlesme olabilir cnm kanama az uzun surerse gebelikte var ise tabi ina göre yön alirsiniz3 gündür pembe akıntım var
ilk gün kahverengi çamur gibiydi
yerleşme kanaması belirtileriymiş
tam anlamıyla adet diyemiyorum
bir de baş dönmem çok fazla ilgisi var mıdır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?