• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 2.39

brkzvranne676869

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2022
33
4
6
28
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz reglim 2 gün gecti bugün kan verirdim degerim 2,39 çıkmış ilerleyen günlerde acaba yukselir mi bir haftadır regli olcak gibi bel ve kasık ağrım var lütfen bilen yazsin

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz reglim 2 gün gecti bugün kan verirdim degerim 2,39 çıkmış ilerleyen günlerde acaba yukselir mi bir haftadır regli olcak gibi bel ve kasık ağrım var lütfen bilen yazsın
Merhaba her an artabilir gibi.duruyo varmadan geç dollenme olmuş olabilir test yaptinizmi idrar ilk.idrarla bi deneseniz

Ay nasıl umut oldun bana
Dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım çok ince bir çizgi çıktı sabah yine yaptım bu sefer çıkmadı en sonunda gidip kan verdim ve degerim 2.39 çıktı acaba diyorum ilerleyen 2 3 günde o değer ykselir mi çünkü 1 haftadır bel ve kasık ağrım var

Ay nasıl umut oldun bana
Dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım çok ince bir çizgi çıktı sabah yine yaptım bu sefer çıkmadı en sonunda gidip kan verdim ve degerim 2.39 çıktı acaba diyorum ilerleyen 2 3 günde o değer ykselir mi çünkü 1 haftadır bel ve kasık ağrım var
Bak benim adet gunu verdiğim hatta bir gün vardı 0 cikmisti dedim yok adetim 2 gün geçince umutsuzum ama yinede verdim sonra 15 çıktı düşünün eğer geç döllenme ise zaman alabiliyor yarın verme imkanınız varsa tekrar verin

Bak benim adet gunu verdiğim hatta bir gün vardı 0 cikmisti dedim yok adetim 2 gün geçince umutsuzum ama yinede verdim sonra 15 çıktı düşünün eğer geç döllenme ise zaman alabiliyor yarın verme imkanınız varsa tekrar verin

bana da umut oldu şimdi

3 gün önce yani adet olmam gereken gün beta hcg 2 çıktı

3 gün sonra tekrar test vericem bakalım

3 gündür pembe akıntım var

ilk gün kahverengi çamur gibiydi

yerleşme kanaması belirtileriymiş

tam anlamıyla adet diyemiyorum

bir de baş dönmem çok fazla ilgisi var mıdır bilmiyorum
Siz kan verin fazla beklemeyin bence varsa ona gire bir dr gider muayene ve ya tedavi verir yerlesme olabilir cnm kanama az uzun surerse gebelikte var ise tabi ina göre yön alirsiniz😊

Back