Beta HCG 2.30 çıkan var mı yükselir mi???

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
132
22
13
26
Teste pozitif görünce gittim hayal kırıklığına uğradım regl 4-5 gün var yumurtlamamında 11. Günüydü

Eklentiler

• IMG_2080.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 27
Benimde bir sorum olacaktı 10 Aralık son sat günüm doktora gittim çünkü yaklaşık beş gündür bir kasık ağrım var böyle nasıl diyim adet olacağım da sokulemiyor gibi o yüzden gittim bugün dayanamadim çünkü doktora anlattım durumu şöyle oldu bu ay 22 aralikda kasik ağrım oldu yumurtlama oldu sandım sonra 26 sında akıntı geldi ve bu ay cok fazla iliskilerim oldu eşimle bugünde bakılan kanda 2.30 çıktı sonucu göstermeye daha gitmedim ama doktor adetin geçmemiş dedi betada 2.30 çıkınca şaşırdım sizce nedir bu durum bana göre de adetim geçmiş oluyor halada devam eden kasik batmalarim var özellikle sağ da akıntım da kusura bakmayın hakkınızı da helal edin kafam cok karıştı cok uzun yazdım

Bende bugün silik çizgi gördüm aynıyız benimde 29 Aralık pikti 31 Aralık'ta doktor çatlamış dedi silik görünce kan verdim 2.30 çıktı benimde
Ben ne zaman çatladı bilmiyorum belkide böyle çatladı belkide bir iki gün daha zamanı var yükselecek diye kendimi umutlandırıyorum çünkü dediğiniz gibi benimde adetime daha 4 gün var ama sanki bi saat sonra regl olacakmışım gibi ağrı aynı regl öncesi bir saat öncesi gelen ağrı gibi umutlandırmak istemem ama adet olmayı beklesekte olmazssak test mi yapsak şuan yazarkende sağ kasığıma iğne batar gibi batıyor

Benim cumartesi regl tarihim 28 günde bir olurum duzenli bakalım bekleyelim beraber günlerimiz aynı sonuclarimiz aynı helal olsun canım benim belirtilerimiz aynı benimde solda hep ağrı sızı var bu ayda soldan yumurtladim doktorla takipli olduğum için biliyorum cumartesi regl olmazsam yapmayı düşünüyorum inşallah

Yok estf sizde hakkınızı helal edin olur mu öyle şeyler insanız annelik güzel bir duygu inşallah hepimize Allah nasip eder. Biraz bekleyip sonrasında tekrar testi tekrarlayın isterseniz

Ay evet benziyorr doktor ne dedi peki 2.30 mu çıktı sizindee

Benim regliye 3 gün kala 11.89du regli günü 38 olmuştu bekle varsa hızlı artar zaten

Yükselebilir canım regli gecikmesini bekle inşallah pozitif görürsün
Ya bilmiyorum 4 gün var adetime tarih olarak yükselebilir bi değer mi onuda bilmiyorum kafam çok karıştı birde afedersiz sonrasında ilişki yaşadığımızda yakın zamanda peçeteye kan geldi pembe ama bir damla her şeyi ona yormaya başladım bilmiyorum

Bende 5 gün kala negatifi görmüştüm 3 gün kala pozitifi gördüm. Regl olmayana kadar umut vardır . Stres yapma ama bekle yine de belli olmaz

Evet 2.30 çıktı önünde küçüktür işareti var doktora göstermedim özel hastaneye gittim direk beta HCG baktircam diyip tahlil verdim sadece. Ama şuan sonuclarimiz negatif canım ikimizinde
Evet evet negatif bakalım inşallah pozitife döner bekleyelim haber edelim birbirimizee artık çoğu markaya güvenmiyorum bariz çizfiyi pozitif görünce gittim koşa koşa 2.30 çıkınca hayal kırıklığına uğradım prodpctor marka söyledim internetten o geldi bugün 5 li şekilde inşallah o test güvenilirdir bakalım ordan takip edeceğim pozitif çıkmazsa kanda vermeme gerek yok artık bakalım

Bende regl 2 gün kala 4.89 negatif aldim 2 gün sonra yükseldi
Sizinki biraz yakınmış 5 e gerçi bende 4 gün barken yaptım. Hayırlısı olsun çok sevindim adınıza mutlu oldumm Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsinn peki yumurtlama gününüz ne zamndı benim 29 aralık yumurtlama günü 13 ocak adet olacak tarihim bugün yani 9 ocakta 2.30 çıktı belirtiler neydi benim akıntı ve şuan en belirgini adet olacakmışım gibi ağrı var dünde var bugünde var devam ediyor ağrı

Malesef 8 haftada kalpleri durdu ikizdi nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…