• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 196 doktor dusuk buldu

birumutm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
15
4
1
31
Merhaba sat 29 aralik 8 subatta beta hcg 5 12 subatta 95 14 subatta 196 cikti. Doktorum degeri dusuk buldu iki gun sonra tekrar kan vermemi istedi.buna benzer durum yasayan var mi sizce bir sorun var mi

Artışı mı düşük buldu değeri mi? Artış gayet güzel ilerlemiş. Değer ise kese vs görmek için düşük onun haricinde güzel 2 gün sonra 350/400 civarındaysa gayet güzel demektir.

Artışı mı düşük buldu değeri mi? Artık gayet güzel ilerlemiş. Değer ise kese vs görmek için düşük onun haricinde güzel 2 gün sonra 350/400 civarındaysa gayet güzel demektir.
Yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim. Deneyimleriniz cok kiymetli. Degeri dusuk buldu. Sanirim son adet tarihime gore daha yuksek olmasi gerekiyor ama gec dollenme olabilir mi bilmiyorum bu konuda bir sey demedi. Karindan ultrasonla baktiginda rahim duvarimin kalinlastigini bunun hamilelik belirtisi oldgunu ama beta hcgnin dusuk oldugunu soyledi

Yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim. Deneyimleriniz cok kiymetli. Degeri dusuk buldu. Sanirim son adet tarihime gore daha yuksek olmasi gerekiyor ama gec dollenme olabilir mi bilmiyorum bu konuda bir sey demedi. Karindan ultrasonla baktiginda rahim duvarimin kalinlastigini bunun hamilelik belirtisi oldgunu ama beta hcgnin dusuk oldugunu soyledi
Geç döllenmedir belki canım hemen panik yapma. 2 gün sonra ki değerini kontrol et. 2500/3000 beta civarında zaten ancak kese görünür

Benimde son reglim 1 ocak benimde değerim düşük bendede kese görünmüyor sadece kalınlaşma var dedi bundan kaynaklı haftaya cumartesi gel dedi benimkini düşük buldu yani benimde şuan seninle aynı durumum ne olacak bilmiyorum

Sorun olduğundan değil keseyi görmek için henüz erken, 3000civarinda kese net görünür, merak etme sağlıkla yükselir inşallah

Benimde son reglim 1 ocak benimde değerim düşük bendede kese görünmüyor sadece kalınlaşma var dedi bundan kaynaklı haftaya cumartesi gel dedi benimkini düşük buldu yani benimde şuan seninle aynı durumum ne olacak bilmiyorum
Umarim ikimiz de guzel sonuclar aliriz

Bence geç yumurtlamışsınız

Geç yumurtladınız muhtemelen geç döllenme olmuş hcg artışınız gayet güzel ilerliyor 10 güne kadar kese de görünür bence içiniz rahat olsun

Merhaba sat 29 aralik 8 subatta beta hcg 5 12 subatta 95 14 subatta 196 cikti. Doktorum degeri dusuk buldu iki gun sonra tekrar kan vermemi istedi.buna benzer durum yasayan var mi sizce bir sorun var mi
11 Şubat 35
12 Şubat 45
14 Şubat 97
Bnm doktrm artışın çok güzel dedi
Bence ikiye katladıgi için seninki de güzel sıkma canını keseyi gormeden olumlu olumsuz pek bişey söylemezler zaten canım bebişe moral olur umarım ♥️

Back