Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim. Deneyimleriniz cok kiymetli. Degeri dusuk buldu. Sanirim son adet tarihime gore daha yuksek olmasi gerekiyor ama gec dollenme olabilir mi bilmiyorum bu konuda bir sey demedi. Karindan ultrasonla baktiginda rahim duvarimin kalinlastigini bunun hamilelik belirtisi oldgunu ama beta hcgnin dusuk oldugunu soylediArtışı mı düşük buldu değeri mi? Artık gayet güzel ilerlemiş. Değer ise kese vs görmek için düşük onun haricinde güzel 2 gün sonra 350/400 civarındaysa gayet güzel demektir.
Geç döllenmedir belki canım hemen panik yapma. 2 gün sonra ki değerini kontrol et. 2500/3000 beta civarında zaten ancak kese görünürYorum yaptiginiz icin tesekkur ederim. Deneyimleriniz cok kiymetli. Degeri dusuk buldu. Sanirim son adet tarihime gore daha yuksek olmasi gerekiyor ama gec dollenme olabilir mi bilmiyorum bu konuda bir sey demedi. Karindan ultrasonla baktiginda rahim duvarimin kalinlastigini bunun hamilelik belirtisi oldgunu ama beta hcgnin dusuk oldugunu soyledi
Umarim ikimiz de guzel sonuclar alirizBenimde son reglim 1 ocak benimde değerim düşük bendede kese görünmüyor sadece kalınlaşma var dedi bundan kaynaklı haftaya cumartesi gel dedi benimkini düşük buldu yani benimde şuan seninle aynı durumum ne olacak bilmiyorum
Sizin degeriniz nedir,beni cok sık cagiriyor bu durum beni korkutuyorUmarim ikimiz de guzel sonuclar aliriz
InsallahSorun olduğundan değil keseyi görmek için henüz erken, 3000civarinda kese net görünür, merak etme sağlıkla yükselir inşallah
Benide geçen haftaya kadar haftada 3 kez çağırdı ama baktı olacak gibi değil değerin büyümesini bekliyor benim 273 en son değerim 12 Şubat vermiştimSizin degeriniz nedir,beni cok sık cagiriyor bu durum beni korkutuyor
Icime su serptiniz tesekkur ederim%60 artış bekleniyor 2 günde sizinki %100 artış varken değeri düşük değil
Bence geç yumurtlamışsınızYorum yaptiginiz icin tesekkur ederim. Deneyimleriniz cok kiymetli. Degeri dusuk buldu. Sanirim son adet tarihime gore daha yuksek olmasi gerekiyor ama gec dollenme olabilir mi bilmiyorum bu konuda bir sey demedi. Karindan ultrasonla baktiginda rahim duvarimin kalinlastigini bunun hamilelik belirtisi oldgunu ama beta hcgnin dusuk oldugunu soyledi
Umarim oyledir tesekkur ederimBence geç yumurtlamışsınız
Pcos falan var mı ?Umarim oyledir tesekkur ederim
Tesekkur ederimGeç yumurtladınız muhtemelen geç döllenme olmuş hcg artışınız gayet güzel ilerliyor 10 güne kadar kese de görünür bence içiniz rahat olsun
Evet hem pcos var hem de polip varPcos falan var mı ?
11 Şubat 35Merhaba sat 29 aralik 8 subatta beta hcg 5 12 subatta 95 14 subatta 196 cikti. Doktorum degeri dusuk buldu iki gun sonra tekrar kan vermemi istedi.buna benzer durum yasayan var mi sizce bir sorun var mi