Beta hcg 18.2 çıktı bakar mısınız?

Yav he hee

Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.076
2.583
133
Kızlar dün test verdim 18.2 çıktı adetim 3 gün gecikti değer normal mi çok mu düşük kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musunuz?

Bence endişe etmeyin bende 8.2 ile öğrendim önemli olan artışınin güzel olmasi
Yaa rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. ❤ Doktor var yada yok diyemeyiz dedi de kafam çok karıştı kimyasal olabilir mi sizce?

Sağlık ocağında vermiştim ne kadar anlarlar bilemiyorum ama öyle dedi doktor.

Yaa rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. ❤ Doktor var yada yok diyemeyiz dedi de kafam çok karıştı kimyasal olabilir mi sizce?
Amin inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre versin doktorlar her zaman bir ihtimal bunu söylüyor değer düşükse bol bol dua edin Allah in izniyle yükselir sağlıklı bir bebek olur inşallah

Amin inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre versin doktorlar her zaman bir ihtimal bunu söylüyor değer düşükse bol bol dua edin Allah in izniyle yükselir sağlıklı bir bebek olur inşallah
Allah razı olsun inşaAllah bi nebze olsun rahatladım biraz. ❤

Benimde adete 5 gün kala beta hcg 11.62 çıktı siz ne zaman test yaptırmıştınız 8.2 ile öğrendiğinizde
Demin konunu okudum bende adete 6 gün kala 9.9 la öğrendim nasipse 3 aya kucağıma alacağım. 2 günde bir kan ver . Düzenli artış olursa direk kese ve kalp atışı için gidersin

Demin konunu okudum bende adete 6 gün kala 9.9 la öğrendim nasipse 3 aya kucağıma alacağım. 2 günde bir kan ver . Düzenli artış olursa direk kese ve kalp atışı için gidersin
Merhabalar inşallah sağlıkşa kucağınıza alırsınız bebişinizi
Acaba adete 6 gün kala test yapmışmıydınız? İdrar testi? Ve belirtileriniz varmıydı

Kızlar dün test verdim 18.2 çıktı adetim 3 gün gecikti değer normal mi çok mu düşük kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musunuz?
Canım ben adetime 1 hafta varken test yaptm pozitif çıktı hastaneye gittim 18.9 çıktı. 3 gün sonra gittim 28.4 çıktı. Henüz adetime 2 gün var. Döllenme gerçekleştikten 3.haftada beta artmaya başlar. Bende hamileyim ama henüz şuan çok küçük olduğu için iki gün arayla aynı yerde test yaptır.

Merhabalar inşallah sağlıkşa kucağınıza alırsınız bebişinizi
Acaba adete 6 gün kala test yapmışmıydınız? İdrar testi? Ve belirtileriniz varmıydı
Belirti kasıklarımda batma vardı ama adet dönemi olan gibiydi. 6 gün kala test yaptım çünkü planlı gebelikti. Silik çizgi zar zor görünen bir cizgiydi şüphelenip test yaptım 9.90 çıktı kan değeri.

Çook sevindimm Güzel,mutlu, sağlıklı uzuuuunn bir hayat diliyorum

Canım ben hamileyim baya oldu ben soralı ama çok teşekkür ederim

Rica ederim canım beta nasıl yükseldi.?
18.2 çıktı 3 gün sonra 100 çıktı başka baktırmadım 6. Haftaya kadar bekledim hastaneye gittim kuzum sen naptın seninki kaç haftalık rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤

18.2 çıktı 3 gün sonra 100 çıktı başka baktırmadım 6. Haftaya kadar bekledim hastaneye gittim kuzum sen naptın seninki kaç haftalık rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤
Canım adetime bir hafta kala baktırdım 18.9cikti iki gün sonra baktırdım farkı yerde 28.4 çıktı yarın tekrar gidicem bugün adet günüm normalde ama olmadım 28. Günüm perşembe günü verdim. En son pzt gel dedi sağlık ocağındaki doktor.

Hımm anladım canım benim hayırlısıyla gelsin inşallah miniklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…