Beta hcg 18.13

Busemxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
18
3
1
33
Merabalar 3 aydir adetlerim duzensiz sat 17 mayis haziranda adet olmadim 11 hazirandan sonra iloskimiz korunmasiz olarak devam etti 22 haziranda beta hcg 18.13 cikti yarin yine test yaptircam ama sizCe deger cok dusukmu normalmi cvplarsaniz sevinirim

Merabalar 3 aydir adetlerim duzensiz sat 17 mayis haziranda adet olmadim 11 hazirandan sonra iloskimiz korunmasiz olarak devam etti 22 haziranda beta hcg 18.13 cikti yarin yine test yaptircam ama sizCe deger cok dusukmu normalmi cvplarsaniz sevinirim

Kizlar bi fikir verin🙏🏻

Merhaba canım değer düşük olarak düşünme döllenme zamanina göre bhcg değişir önemli olan iki günde bir artış. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻

Merhaba canım değer düşük olarak düşünme döllenme zamanina göre bhcg değişir önemli olan iki günde bir artış. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 isallh yrin yaptiktan sonra doktora gidicem ama doktora gitmek icin daha erkendir diye haftaya gitmeyi dsnuorum isallh yrinki test 2 kati artmistir
🙏🏻

Değerinizin düşüklüğü erken farketmeyle alakalıdır. 2 gün sonra değer iki katına çıkıyorsa ağrı sancı kanama yoksa sağlıklı gebelikten bahsedebiliriz . Değer 1600 üstünde olduğunda vajinal ultrasonda kese gözükür

Canım benim HCG 24 çıkmıştı 1 hafta sonra gittim 404 çıktı doktor iyi dedi geç döllenme olabilir çünkü ben ovulasyon testi kulandim yumurtlamami gec gördüm 😍😘kafana takma rahat ol

Merhaba canım değer düşük olarak düşünme döllenme zamanina göre bhcg değişir önemli olan iki günde bir artış. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻

Ben tüp bebek dondurulmuş embriyo transferi oldum 11.günümdeki test sonucum 43.1 çıktı hamileyim ama değer düşük dedi doktor anlayamadım ki cuma günü tekrar teste bakılacak artış var mı diye

Ben tüp bebek dondurulmuş embriyo transferi oldum 11.günümdeki test sonucum 43.1 çıktı hamileyim ama değer düşük dedi doktor anlayamadım ki cuma günü tekrar teste bakılacak artış var mı diye
İki günde bir kan artışı önemli canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Canım benim HCG 24 çıkmıştı 1 hafta sonra gittim 404 çıktı doktor iyi dedi geç döllenme olabilir çünkü ben ovulasyon testi kulandim yumurtlamami gec gördüm 😍😘kafana takma rahat ol
Merhaba şuan benimde hcg değerim 28,40 çıkmış perşembeye tektat gideceğim inşallah benim de yükselir

Back