Beta hcg 1757 korkuyorum

portakalkeki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
199
302
53
Merhaba kızlar bugün doktora gittim kese görünmedi ama kan değerim 1757 çıktı saat geçtiği için doktora da ulaşamıyorum maksimum 2 haftalık hamile olabilirim bu normal mi

Merhaba kızlar bugün doktora gittim kese görünmedi ama kan değerim 1757 çıktı saat geçtiği için doktora da ulaşamıyorum maksimum 2 haftalık hamile olabilirim bu normal mi
2 haftalik hamilelik diye bir sey olmaz. Kese gorunmediyse 4 5 haftalik hamilelik olabilir. Doktor kaç hafta oldugunu soylemedi mi? Boyle seyleri lutfen doktorunuza sormaktan çekinmeyin. Sonra stres yasiyorsunuz. Her ikinize de zarar bu.

2 haftalik hamilelik diye bir sey olmaz. Kese gorunmediyse 4 5 haftalik hamilelik olabilir. Doktor kaç hafta oldugunu soylemedi mi? Boyle seyleri lutfen doktorunuza sormaktan çekinmeyin. Sonra stres yasiyorsunuz. Her ikinize de zarar bu.
Doktor karından baktı ve kese görünmüyor dedi kan istedi kan sonucum yeni çıktı doktor ile yarın görüşeceğim

Canım benim de 1234 ile karından baktığında göremedi. Ertesi gün başka bir doktora gittim vajinal ultrason ile gördü içini ferah tut strese girme
İnşallah öyledir nette okumaktan beynim yandı başka bir doktoru aradım çok iyi sonuç dedi fakat ilk başlarda böyle yüksek çıkması endişelendirdi beni düşük riskine karşı inşallah buradaki cihazlardan dolayıdır görünmemesi

Canım benim adetten 11 gün sonra 3607 idi. İki gün sonra karından ultrasonla göründü ama ufaktı kese baya. O yüzden boşu boşuna sıkma canını her bayanda farklı. Bırak bi üç bini geçsin rahatça görünür kendini boşu boşuna yiyip bitirme değerin gayet iyi

Canım içime su serptin gebe kalmam çok zordu kaldığımda da bir sorun olmasın diye iyice panikler oldum doktorla görüşsem rahatlayacağım aslında yarını bekliyorum , adetlerim düzensiz olduğu için kestiremiyorum kaç haftalık olduğunu inşallah sorun yoktur

Karından 3500-5000 arası görülür. 4 gün sonra tekrar git. Ayrıca betaya göre hafta hesaplanmaz sat neyse odur

Canım merhaba hayırlı olsun. Kese 3000 küstülerse gözüküyor zaten benim 2000 küsürdü karından ultrasonla gözükmedi vajinal baktı gözüktü. Daha çok küçük içini ferah tut

Saha çok küçük adet tarihine göre 1 aylık zaten daha kese gözükmez çok normal bu benim de gözükmemişti 1000 lerde

Bugün doktora gittim 10 gün sonra görünür dedi kızlar ama devlet hastanesinin cihazı için konuştu özelde belki haftaya görürüm hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…