Beta hcg 1757 kese yok kanamam oldu

Melina ilkim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
391
193
18
Merhaba kızlar sat:19 agustos 18 eylül de kan verdim beta hcg 286.4 çıktı. Bugün sabah tuvalete oturduğumda kan geldi kadın doğum acile gittim beta hcg değerim 1757,8 çıktı. Doktorlar alttan baktı kese göremedi ama değer çok iyi dediler kanamamda sadece sabah fazla geldi suan az az kahve rengi oda alttan uzun süre baktılar galiba ondan. Başına böyle bir durum gelip keseyi gören oldu mu.? Gebeliği sonlanan oldumu deneyimleriniz önemli 😞🤲🏽

Benim önceki gebeliklerde hcg 2000 küsurlaydaydı kese Yok dediler. Üzüldüm çok. 10 gün bekledim bebekte kesede göründü. Kanama için progestan kullanman gerekir . Düşük ihtimalin var dikkat et kendine . Geçmiş olsun

vajinal ultrason kanama yapmaz sadece rastgelmistir.1700lu değerlerde görülmemesi normal içinizi ferah tutun 10 güne görülür insallah.

vajinal ultrason kanama yapmaz sadece rastgelmistir.1700lu değerlerde görülmemesi normal içinizi ferah tutun 10 güne görülür insallah.
Allah razı olsun içime su serptin o kadar korktum ki 😞 kanamam sabah vc de oldu baya da oldu ondan sonra hastaneye gittim kese yok dediler iyice yıkıldım😞 progestan vermediler yarın tekrar bakcaklar ona göre iğne ilac vs verebiliriz dediler. Kanama artarsada gel dediler kimyasal yada dış gebelik değilmiş

Merhaba kızlar sat:19 agustos 18 eylül de kan verdim beta hcg 286.4 çıktı. Bugün sabah tuvalete oturduğumda kan geldi kadın doğum acile gittim beta hcg değerim 1757,8 çıktı. Doktorlar alttan baktı kese göremedi ama değer çok iyi dediler kanamamda sadece sabah fazla geldi suan az az kahve rengi oda alttan uzun süre baktılar galiba ondan. Başına böyle bir durum gelip keseyi gören oldu mu.? Gebeliği sonlanan oldumu deneyimleriniz önemli 😞🤲🏽
Benimde 1836ydı en son ve kanamayla düşük yaptım maalesef 😞

Canım ne yaptın kese gorundumu nasılsın

Dış gebelikmiş ikiz bebekmiş kanamadan hemen sonra ameliyatla sağ tüp ve yumurtalıklar alındı. Artık bebek yapma sansım kalmadı rabbim kimseyi bu konularla sınamasın
Canim çok üzüldüm allahım sabır versin sana ve eşine rabbim yardımcınız olsun 😔

Back
X