BETA HCG 122.66

duygu_ceylinece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
102
53
33
Kizlar merhaba. Adetime 5 gun varken erken gebelik testi yaptim (karnimda kasiklarimda agrı vardı.) ikinci cizgi silik cikti. kan testi yaptirdim 112.66 cikti. Dr a gittim alttan baktı. Bi bebek hazırlıgı var rahimde ama hicbisey belli olmaz dedi. Moralim bozuldu. Degerlerim yukselirmi sizce pazartesi tekrar kan testi yapilacak.icimde kotu bi his. Sanki degerlerim dusucek doktorum cok umit verici konusmadi cok erken dedi.yinede iliski ve 2 kilodan fazla esya tasimamami soyledi.

Tebrik ederim hamilesiniz de bu umutsuzluk niye. Daha once kimyasal gebelik mi yasadiniz. Insanlar adeti geciktigi halde bu degerleri gormuyor. Dogal yollardan mi hamile kaldiniz

Yok hayır ilk ve doğal yoldan. Doktorumun tavri konusmasi sanki umutsuzluga itti beni. Henuz biseyy yok hazirlik var sadece falan.
Adetin beş gün öncesi için cok iyi bir değer :) bazı dr lar kalp atışını duyana kadar umutlu konuşmazlar.. Umutsuzluğa düşme için hiçbir sebep yok, tebriklerrr

Merhaba kızlar 6 aydır bebek çalışması vardı bizde bu ay olumlu sonuç aldık çok şükür gerçi daha keseyi feln göremedik ama haftaya inşalh onuda görücez:)
bugun adetim gecikeli 8.gün.
adetimin geciktiği 3.gün beta 155 5.gün 424 7.gün 1000 doktor sağlıklı bir gebelik başlangıcı dedi 16sında keseyi görmek için gidicem dualrınızı eksik etmeyin Rabbim sağlıkla bebişlerimize kavuştursn bizi.
ayrıca bende belirti olarak kasıklarıma ara ara sancı vuruyor ve midem acayip kazınıyor bide afedersin sabahları uyandığımda ağzım sanki çamur gibi

Yok hayır ilk ve doğal yoldan. Doktorumun tavri konusmasi sanki umutsuzluga itti beni. Henuz biseyy yok hazirlik var sadece falan.
Doktorun söylediklerine çok takılma canım.keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar hamilelik var demiyorlar.Değerin çok iyi bence her 2 güne bir 2 katı artması sağlıklı bir gebelik göstergesidir.Takip et...Doktora çok takılma..Hayırlı olsun...

canım degerin çok ıyı bıde adetıne daha varmış daha da artacak 2 güne bır baktır. bak benım reglim gecıktı 1 gün beta hcg 52 çıktı şuan ya kımasal yada dış gebelık yaşıyorum. senın degerın çok çok ıyı sakın üzülme ve bence kesınlıkle doktorunu değiştir pozitif enerjı veren bır doktorla devam

Sa
sagol cnm. Pazartesi tektar kan tahlili yapilcak.

Sen doktora gittin mi peki canim.

Benim değerim adetim 15 gün geçtikten sonra 135,7 idi canım şuan 20 haftalığı çok şükür. Beni de alttan muayene etmişti doktorum herkes kızmıştı neden izin verdin bebek düşer diye ama çok şükür içecek suyu var ise yaşıyor. Boşuna üzmeyin kendinizi de bebişinizi de :)

Hayirlisiyla kucağina alirsin insallah canım.banada kızdılar valla niye alttan baktırdın diye :) rabbim herseyin hayırlısını versin insallah tutunur bebegm :)

Merhaba Arkadaşlar.

Arkadaşlar merhaba SAT 24 mayıs. 11 Nisan da sağ tarafda 11m yumurtam oluştu. Çok umutlandım ve erken olduğunu bile bile 24 mayısa idrar testi yaptım ve silik 2 çizgi çıktı sefindik.

Ertesi günü hemen (25 mayıs da) doktora gittim ve üstten ve alttan baktığı ultrasonda gebeliğe dair birşey göremiyorum dedi. Kan tahlili verdim ve BHCG 35 çıktı , ÇOK SEVİNDİM. O akşam pembemsi ve kahverengi leke olunca korkup ertesi gün tekrar doktora gittim. Kan tahlili verdim bu sefer 45 çıktı. Doktor çok düşük yükselio dış gebelik yada kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. 2 gün sonra tekrar doktora gittiğimde sağ tarafda yumurta kalıntısının olduğunu söyleyince acaba mı diye sevindik ve kan tahlili verdim. Bu sefer de HCG 63 çıktı ve bugün 29 Mayıs tekrar doktora gidip kan tahlili verdim bu sefer de 71 çıktı.

Doktor sabit düşük yükselmeye başladı , umutlanma düşecek gibi bol hareket yap dedi.

Benim gibi HCG 'si değerleri sabit ve düşük yükselen, buna rağmen hamileliği devam eden var mı aranızda ? Nolur yardımmmmmm

25 mayıs hcg 35
26 mayıs hcg- 45
28 mayıs hcg-63
29 mayıs hcg- 71

canım telaş yapma bence verdiğin testlerin saatleri ve aynı yerde yapıldıkları önemli bence kötü düşünme kendinide bebişide üzme geç tutunmada olabiliyor bazen dr değer düşük oldugu için de öyle demiş olabilir her şeyin hayırlısı ...

iNŞALLAH geç tutunmuştur canım benim aynı yerde aynı saatlerde verdim kanımı ama sabitledi günde 8-9 artıyor o biraz düşündürücü

iNŞALLAH geç tutunmuştur canım benim aynı yerde aynı saatlerde verdim kanımı ama sabitledi günde 8-9 artıyor o biraz düşündürücü
seni inan ki çok iyi anlıyorum ama iki güne bir iki kat artıyor içini rahat tut allah tan hayırlısı olsun allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

Kasıkta yürürken olan tek taraflı ağrı batma ve kahverengi lekelenme ya da kanaman var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…