Merhaba Arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba SAT 24 mayıs. 11 Nisan da sağ tarafda 11m yumurtam oluştu. Çok umutlandım ve erken olduğunu bile bile 24 mayısa idrar testi yaptım ve silik 2 çizgi çıktı sefindik.
Ertesi günü hemen (25 mayıs da) doktora gittim ve üstten ve alttan baktığı ultrasonda gebeliğe dair birşey göremiyorum dedi. Kan tahlili verdim ve BHCG 35 çıktı , ÇOK SEVİNDİM. O akşam pembemsi ve kahverengi leke olunca korkup ertesi gün tekrar doktora gittim. Kan tahlili verdim bu sefer 45 çıktı. Doktor çok düşük yükselio dış gebelik yada kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. 2 gün sonra tekrar doktora gittiğimde sağ tarafda yumurta kalıntısının olduğunu söyleyince acaba mı diye sevindik ve kan tahlili verdim. Bu sefer de HCG 63 çıktı ve bugün 29 Mayıs tekrar doktora gidip kan tahlili verdim bu sefer de 71 çıktı.
Doktor sabit düşük yükselmeye başladı , umutlanma düşecek gibi bol hareket yap dedi.
Benim gibi HCG 'si değerleri sabit ve düşük yükselen, buna rağmen hamileliği devam eden var mı aranızda ? Nolur yardımmmmmm
25 mayıs hcg 35
26 mayıs hcg- 45
28 mayıs hcg-63
29 mayıs hcg- 71