- 25 Temmuz 2024
- 663
- 279
- 18
13 gün canımmDaha düşük sayılarla öğrenenler var daha yeni gebelik ondan böyle çıkmıştıryumurtlamadan kaç gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 gün canımmDaha düşük sayılarla öğrenenler var daha yeni gebelik ondan böyle çıkmıştıryumurtlamadan kaç gün geçti
60 kiloyum canım ama bilmiyorum günde 2 fazla değil miKaç kilosun canim
Canım benim kimyasal gebeliğimin birinde adetten 4 gün önce kanda çıkmadı bana da antibiyotik yazmıştı ve hamileymişim. Çok kötü değilsen dayanabilirsen ve şüphen varsa kullanma benceMerhaba benim reglime 9 gün var kan testim negatif çıktı üşütüğüm için hastaneye gitmiştim betada baktı doktor hamile değilsin dedi değişmez sonuç kesin negatif dedi antibiyotik yazdı henüz içmedim ne yapacağımı bilmiyorum 18 şubatta yumurtam çatladı o günleri değerlendirdik.
Normal bence 12 artışı önemli13 gün canımm
Yarın belli olucak yazıcam hemen size deNormal bence 12 artışı önemli![]()
Bekliyorum canım hiç moralini bozma millet 4 küsürle şüpheleniyor sonra artıyor yavaş yavaşYarın belli olucak yazıcam hemen size de![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahCanım benim pıhtılaşmam var o yüzden doktor hamileliği erken fark etmelisin ve düşmemesi için hemen iğneye başlamalıyız demişti o yüzden malesef hemen peşine düşüyorum yoksa beklerdim çok sabırsız olduğumdan değil![]()
Ben tıbbi genetik bölümüne gittim canım o genetik testler yaptııSağlıkla kucağınıza alın inşallahpıhtılasmayı hangi tahlille baktı acabaaa
Canım merhabaa 5,02 ile öğrendiğinde adetin kaçıncı günündeydin hatırlıyor musunn benim adet günüm bugün 68 çıktı doktor hala kesin diyemeyiz dediCanım gebeliğimi 5,02 ile öğrendim sen neden başta kendine olumsuzu çekiyorsun lütfen çekme inşallah bebiş sağlıklıdır korkma doktorun da çok güzel tedaviye başlamış
Regle 4 gün vardı 31 aralıkta öğrendim reglin gecikmesinin 2. Günü 140 çıktı şuan herşey yolunda gözüküyor artış var işte doktor saçma sapan konuşmuş kesin diyemeyiz ne demek yaCanım merhabaa 5,02 ile öğrendiğinde adetin kaçıncı günündeydin hatırlıyor musunn benim adet günüm bugün 68 çıktı doktor hala kesin diyemeyiz dedi
O gün dua etmiştim zaten bitanem evet hamileyim :) bende de pıhtılaşma var kalp atışından sonra iğne kullanmaya başlayacaksın inşallah gönlüne göre olurYaa çok sevindim bunu duyduğuma inşallah ben de erken farketmişimdir de sağlıkla artarhamilesin sanırım duana talibim canım
Allah sağlıkla doğum nasip etsin sana da
![]()
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş çok sağolO gün dua etmiştim zaten bitanem evet hamileyim :) bende de pıhtılaşma var kalp atışından sonra iğne kullanmaya başlayacaksın inşallah gönlüne göre olur️
Ayın 20sinde ben de hcg baktırdım kistim için gittiğimde negatif çıktı sonra 3 martta idrar testim pozitif çıktı daha kan vermedim akıbetini bilmiyorum tabi ama bekle bence ben de o tarihte kan negatif çıkınca bu ay olmaz diye düşündüm ama belli olmuyorMerhaba benim reglime 9 gün var kan testim negatif çıktı üşütüğüm için hastaneye gitmiştim betada baktı doktor hamile değilsin dedi değişmez sonuç kesin negatif dedi antibiyotik yazdı henüz içmedim ne yapacağımı bilmiyorum 18 şubatta yumurtam çatladı o günleri değerlendirdik.
Yani bat 2 Mart olduğunu düşünürsek arada tam 10 gün var sen gibiAyın 20sinde ben de hcg baktırdım kistim için gittiğimde negatif çıktı sonra 3 martta idrar testim pozitif çıktı daha kan vermedim akıbetini bilmiyorum tabi ama bekle bence ben de o tarihte kan negatif çıkınca bu ay olmaz diye düşündüm ama belli olmuyor