Canım içini ferah tut kötüyü de kendine çekmeKızlaaar benim bugün beta hcg 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan ve sağlıklı gebeliği olan var mııbana bugün öğrenir öğrenmez oksapar ve progestan verdi ama umutlu değilim yine de
Canım düşük çıkması hemen kimyasal olacağı anlamına gelmez ki daha regl gününe varmış ayrıca böyle çıkması seni korkutmasın sadece bilincindesindir zaten kan takibi yapman gerek bir süre artışa bakmak gerek. Ayrıca burada 10 çıkıp sonra artışla 21..58... diye diye artış olup sağlıklı gebelik yaşayanları okumuştum :)Kızlaaar benim bugün beta hcg 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan ve sağlıklı gebeliği olan var mııbana bugün öğrenir öğrenmez oksapar ve progestan verdi ama umutlu değilim yine de
Canım gebeliğimi 5,02 ile öğrendim sen neden başta kendine olumsuzu çekiyorsun lütfen çekme inşallah bebiş sağlıklıdır korkma doktorun da çok güzel tedaviye başlamışKızlaaar benim bugün beta hcg 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan ve sağlıklı gebeliği olan var mııbana bugün öğrenir öğrenmez oksapar ve progestan verdi ama umutlu değilim yine de
Oksapar kackere vurulucaksin canimKızlaaar benim bugün beta hcg 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan ve sağlıklı gebeliği olan var mııbana bugün öğrenir öğrenmez oksapar ve progestan verdi ama umutlu değilim yine de
Amin canım çok sağolCanım içini ferah tut kötüyü de kendine çekme2 gün sonra artışa bak inşallah gönlünce olur
Yaa inşallah benim de öyle olur içime su serptin çok çok sağolCanım düşük çıkması hemen kimyasal olacağı anlamına gelmez ki daha regl gününe varmış ayrıca böyle çıkması seni korkutmasın sadece bilincindesindir zaten kan takibi yapman gerek bir süre artışa bakmak gerek. Ayrıca burada 10 çıkıp sonra artışla 21..58... diye diye artış olup sağlıklı gebelik yaşayanları okumuştum :)
Canım benim pıhtılaşmam var o yüzden doktor hamileliği erken fark etmelisin ve düşmemesi için hemen iğneye başlamalıyız demişti o yüzden malesef hemen peşine düşüyorum yoksa beklerdim çok sabırsız olduğumdan değilAdet dönemi gecikmesinden 2 3 gün sonra yapsan daha sağlıklı olmaz mıydı bu şekilde sadece kendi kendini strese sokmuş oluyorsun canım
Yaa çok sevindim bunu duyduğuma inşallah ben de erken farketmişimdir de sağlıkla artarCanım gebeliğimi 5,02 ile öğrendim sen neden başta kendine olumsuzu çekiyorsun lütfen çekme inşallah bebiş sağlıklıdır korkma doktorun da çok güzel tedaviye başlamış
Şuan günde 2 dedi canım Perşembe günü de tekrar hcg bakılıcakOksapar kackere vurulucaksin canim
Canı. Benim regli 1 geçince 34 beta ile öğrenmiştim, Reglime 4 güne kala negatifti düşün yani, kafana takma lütfenKızlaaar benim bugün beta hcg 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan ve sağlıklı gebeliği olan var mııbana bugün öğrenir öğrenmez oksapar ve progestan verdi ama umutlu değilim yine de
Anladım canım Allah gönlüne göre versin o zaman her daim olumluyu çek olumsuz düşünme stres yapma rahat ol yaşayacak ömrü varsa zaten gelir ne olursa olsun inşallah müjdeli haberler alırsınCanım benim pıhtılaşmam var o yüzden doktor hamileliği erken fark etmelisin ve düşmemesi için hemen iğneye başlamalıyız demişti o yüzden malesef hemen peşine düşüyorum yoksa beklerdim çok sabırsız olduğumdan değil
İnşallah benim de sağlıkla artar canımCanı. Benim regli 1 geçince 34 beta ile öğrenmiştim, Reglime 4 güne kala negatifti düşün yani, kafana takma lütfen
Canım merhaba ben de oğlumu 12 değerle öğrenmiştim şu an 5 yasindaİnşallah benim de sağlıkla artar canım
Bak sırf senin için e nabiza girip taaa 2019a gittim :)Kızlaaar benim bugün beta hcg 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan ve sağlıklı gebeliği olan var mııbana bugün öğrenir öğrenmez oksapar ve progestan verdi ama umutlu değilim yine de
Merhaba benim reglime 9 gün var kan testim negatif çıktı üşütüğüm için hastaneye gitmiştim betada baktı doktor hamile değilsin dedi değişmez sonuç kesin negatif dedi antibiyotik yazdı henüz içmedim ne yapacağımı bilmiyorum 18 şubatta yumurtam çatladı o günleri değerlendirdik.Canı. Benim regli 1 geçince 34 beta ile öğrenmiştim, Reglime 4 güne kala negatifti düşün yani, kafana takma lütfen
Daha düşük sayılarla öğrenenler var daha yeni gebelik ondan böyle çıkmıştırKızlaaar benim bugün beta hcg 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan ve sağlıklı gebeliği olan var mııbana bugün öğrenir öğrenmez oksapar ve progestan verdi ama umutlu değilim yine de
Kaç kilosun canimŞuan günde 2 dedi canım Perşembe günü de tekrar hcg bakılıcak
Şuan o kadar duygulandım ki inanamazsınız dünyada hala çok iyi insanlar varBak sırf senin için e nabiza girip taaa 2019a gittim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?