Cok erken test Yaptığın için sonuç düşük çıkmış bence acele etmemek en iyisi şimdi yükseldiniz yükselecek mi günler Geçmek bitmeyecek ama adetin geçince yapsaydın testi muhtemelen yüksek çıkacaktı sende boşyere stres yapmıcaktın bnm de önceki gebeliğimde adet günün 2 gün geçince 10 çıkmıştı değer ama düşük yaşamıştım ama senin 8 gün varsa bnce çok iyi bi değerDaha adetime 8 gun var. Kasiklarimda batmalar oluyordu surekli ve ruyamda devamli hamilelikle ilgili seyler görüyordum. Evde test yaptım aslinda öylesine. Daha sonra baktığımda çok silik ikinci cizgi gordum. Hemen hastaneye gidip kan verdim. Sonuc once 12.1 cikti tekrar incelediler 12.6 cikti. Cok dusuk kesin bi sonuç denilemez dediler. Var mi başına geleeennn
Daha adetime 8 gun var. Kasiklarimda batmalar oluyordu surekli ve ruyamda devamli hamilelikle ilgili seyler görüyordum. Evde test yaptım aslinda öylesine. Daha sonra baktığımda çok silik ikinci cizgi gordum. Hemen hastaneye gidip kan verdim. Sonuc once 12.1 cikti tekrar incelediler 12.6 cikti. Cok dusuk kesin bi sonuç denilemez dediler. Var mi başına geleeennn
Benim de başıma aynısı geldi :) Adete 6 gün kala değerim 12.8 di dün. Sizinki yükselmiş darısı başıma inşallahDaha adetime 8 gun var. Kasiklarimda batmalar oluyordu surekli ve ruyamda devamli hamilelikle ilgili seyler görüyordum. Evde test yaptım aslinda öylesine. Daha sonra baktığımda çok silik ikinci cizgi gordum. Hemen hastaneye gidip kan verdim. Sonuc once 12.1 cikti tekrar incelediler 12.6 cikti. Cok dusuk kesin bi sonuç denilemez dediler. Var mi başına geleeennn
Benim de başıma aynısı geldi :) Adete 6 gün kala değerim 12.8 di dün. Sizinki yükselmiş darısı başıma inşallah
Kizlar mrb yaklasik 5 aydir bebek icin uğraşıyor uz bebege karar verdigimz andan itibaren adetlerim tahmini adetten ya once ya sonra oldu bi ay kanama yogun oldu bi ay cok az bunn gbi degisiklikler snucu bi jinekologa gttm kontrol sonucu kist vs birsey olmadgni soyledi yumurtaliklrm gayet saglikliyms her ay yumurtlama don anlayan biriydin kasik agrim olurdu bu ay 25 subata kadar hicbir agrim sancim olmadi 25 subat tahmini adetti ve tam gunundr adet oldum ama adetn ilk gunu ole bir sol kasigim agridiki kemigim uyustu resmen dogrulamadm yurumekte zorlandm dunde kanamam oldu ama dun gece siyah bi leke gbi hisi gelms ve bugun hic kanamam olmadi iki kere nokta seklinde siyahlik geldi smdi ben anlayamadm acaba ustune gormemi oldum daha testte cikmaz dusuncesiyle testte yapmadm haftaya yaparm die düşünüyorum yada hafta ici kan veririm diyorum ama nedir sizce bu vucudumda olanlar is arkadslrmla konsuyrm onlar bebek yerlesmeye calisio diolr doktrada gtmistim bisi cikmadi ama acaba ben simdi ustunemi gordum yoksa adetmiydi.her adet oldgmda karnmdaki sislik inerdi smdi tas gbi birde adet zamanimda hic goguslerm agrimazdi son 3 aydir adet olana kadr cok acio hatta gecen ay damarlrm cok cikmisti buayda saggogsumdeki damarlr adeta morardi sanki ama agrilari gecti. Yardimci olacak arkadslra smdiden cok tesekkur ederim
Inşallah ccanim vardr sol kasigim 2 gundr uyusuo is yogunlugundn testte almdim doktrda gidemdim yapicam bklim ins bebisim gelmistir diyorum. Rabbim isteyen herkese verir insallhcanm yerleşme olabilir gibi geliyor. adet tarihin geçmiş zaten rahatlıkla test yapabilirsin. varsa çıkar inş da çıkar. haberdar et. kist dicektim doktor yok dedi demişsin. umarım düşündüğümüz gibidir
Cumadan perşembeye ne kadar hızlı yükselmiş maaşallah. O zaman senin kese artık görünür, değerin artık 1000i geçmiştir.Ben adet günüme kadar bekleyip sonra test düşünüyorum. Yükselmemişse adet olacaktır zatencnm hayırlı olsun inşallahh. cuma günü 12,6 , pazartesi 125 , perşembe 521 diye yükseldi değerlerim çookk şükür. allahım hayırla kavustursun inşalaahhh
Cumadan perşembeye ne kadar hızlı yükselmiş maaşallah. O zaman senin kese artık görünür, değerin artık 1000i geçmiştir.Ben adet günüme kadar bekleyip sonra test düşünüyorum. Yükselmemişse adet olacaktır zaten[/
ilk gebelik olunca acemiyim. iyi dimi yükseliş :) normal adet tarihim bugundu.. 9 mart pazartesi randevum var. garanti olsun istedim. belli mi olur belki kalbini de duyarız inşalaahhh
Canim moralini bozma canim bende öleydı önce 25 dı doktor dış gebelık olabılır dedi kese 1000 de Görülüyor sen Sak'ın moralini bozma insan en kısa sûrede değerlerin artar bu dönemde sıkıntı yapma en kısa sûrede hayırlı hAberlerini bekliyorum
Canım inşallah hamileliğin hayırlı ilerler ve Bebeğini kucağına alırsın cnmbu sabah tekrar hcg bakıldı 156.1 olmuş. birde 2 martta regl olmam gerekiyordu. bugün gecikmenin 3.günü
Canım inşallah hamileliğin hayırlı ilerler ve Bebeğini kucağına alırsın cnm