beta hcg 12.6 .... bakar misiniz arkadaslar

Daha adetime 8 gun var. Kasiklarimda batmalar oluyordu surekli ve ruyamda devamli hamilelikle ilgili seyler görüyordum. Evde test yaptım aslinda öylesine. Daha sonra baktığımda çok silik ikinci cizgi gordum. Hemen hastaneye gidip kan verdim. Sonuc once 12.1 cikti tekrar incelediler 12.6 cikti. Cok dusuk kesin bi sonuç denilemez dediler. Var mi başına geleeennn
canım ben 4 gün kala kasık ağrısı için gitmiştim. adet sonrası 10.güne kadar 2 günde bir beta yaptırdık. kimyasal ve dış gebelik dediler tutunamaz dediler. meğer geç döllenme imiş.
erken gitmişsin. sabret bekle. o süre insanı öldürüyor yoksa.. kollarım delik deşik kalbim paramparça

Daha adetime 8 gun var. Kasiklarimda batmalar oluyordu surekli ve ruyamda devamli hamilelikle ilgili seyler görüyordum. Evde test yaptım aslinda öylesine. Daha sonra baktığımda çok silik ikinci cizgi gordum. Hemen hastaneye gidip kan verdim. Sonuc once 12.1 cikti tekrar incelediler 12.6 cikti. Cok dusuk kesin bi sonuç denilemez dediler. Var mi başına geleeennn
Hamilesin cnm tebrikler

Zaman geçmiş yazinizi şimdi okudum ama benimde aynısı başıma geldi sizin ne oldu merak ettim 12.6 çıktı benim
Benimde bat 4 kala hcg 15 idi canım .ve 3 gün sonra 113 oldu derken katladı .sende hamilelik canım Tebrikler sağlıkla kucakla emi

2 gun arayla yaptirdim ilk basta tam iki kati degildi yaklasik degerlerdi ama sonra birden yukseldi.
Sanirim bu bunye meselesi birazda.

2 gun arayla yaptirdim ilk basta tam iki kati degildi yaklasik degerlerdi ama sonra birden yukseldi.
Sanirim bu bunye meselesi birazda.
Yavaş yükselmesi normal yani ben ilk 10.3 le öğrendim akşam ustuydu ertesi gün sabhtn 12.6 olmuş benim ki iyi o zamn bn kimyasal gebelik geçirdim şimdi korkuyrm

X