Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım sonuç kağıdında yazar değerin karşısında kaç haftalık olduğuBeta hcg 1000 cıktı. Kaç haftalık olmuş oluyor. Birde ara sıra kasıklarıma sancı giriyor. İlk hamilelegim bu arada
Benim adetten 2 gün sonraki değerim tam 1000 di hatta şaşırmıştık 4 haftalık oluyor hayırlı olsun inşBeta hcg 1000 cıktı. Kaç haftalık olmuş oluyor. Birde ara sıra kasıklarıma sancı giriyor. İlk hamilelegim bu arada
her zman dua ediyorum ben , benimde etrafımda olmayanlar var ve benmde yeni oldu 5 haftalık hamileyim. İnşallah isteyen herkesin gönlüne göre verir rabbimHayirli olsun
Isteyenler ve olmayanlar içinde dua edin lutfen![]()
Normal yollarlamı kaldınBeta hcg 1000 cıktı. Kaç haftalık olmuş oluyor. Birde ara sıra kasıklarıma sancı giriyor. İlk hamilelegim bu arada
Normal yollarlamı olduher zman dua ediyorum ben , benimde etrafımda olmayanlar var ve benmde yeni oldu 5 haftalık hamileyim. İnşallah isteyen herkesin gönlüne göre verir rabbim![]()
evet, agustosta evlendim çock sahibi olmak istedm doktra gittim folidays diyr bi folik asit verdi bi ay olmadan hamile kaldmNormal yollarlamı oldu
Hayırlı olsun cnm tez zaman da kucağına alırsın inşallahevet, agustosta evlendim çock sahibi olmak istedm doktra gittim folidays diyr bi folik asit verdi bi ay olmadan hamile kaldm
aminn inşallahHayırlı olsun cnm tez zaman da kucağına alırsın inşallah