- 27 Temmuz 2016
- 267
- 120
- 53
- 38
- Konu Sahibi gamzecntrk
-
Evet öyle söyleniyor bi kaç gün sonra belli olur artık.Hayırlısı teşekkür ederim cevabınız için5 ten yukarı hamile olunuyor galiba güzelim
Aminnnnn inşallah çok sağolun :*rica ederim Rabbim kucagınızı sağlıklı evlatlarla doldursun
2 gün sonra tekrarla inşallah yükselirArkadaşlar bu ay aşılama oldum Dün 14.günde Kan verdim 1.94 çıktı doktor gebelik var diyemem ama beklemekte fayda var diyor'dün regl olmam lazımdı hala olmadım ama bu ay bi çok hormon ilacı kullandım oda etkilemiş olabilir.Sonucu böyle çıkıp sonra yükselen var mı ? Sevinsem mi üzülsem mi bilemedimHamile değil miyim gerçekten ?
İnşallah Allahtan Hayırlısı pek umudum yok ama epey düşük çünkü ve hiç hamile gibi hissetmiyorum2 gün sonra tekrarla inşallah yükselir
ne umutsuzluklar bebiş olarak geri döndü allahtan umut kesilmez umudunu kaybetme canımİnşallah Allahtan Hayırlısı pek umudum yok ama epey düşük çünkü ve hiç hamile gibi hissetmiyorum
İnşallah Canım Rabbim hayırlısıyla versin isteyen herkesene umutsuzluklar bebiş olarak geri döndü allahtan umut kesilmez umudunu kaybetme canım
amin canım inşallahİnşallah Canım Rabbim hayırlısıyla versin isteyen herkese
senin ilk evladınmı olacak canımİnşallah Canım Rabbim hayırlısıyla versin isteyen herkese
Evet Canım Allah kısmet ederse sizin var mı çocuğunuzsenin ilk evladınmı olacak canım
Yok canım benimde ilk olacak inşallah. 2 düşüğüm var bide benimEvet Canım Allah kısmet ederse sizin var mı çocuğunuz
Geçmiş olsun Canım Allahım tekrar yaşatmasın'benim var bi tane düşüğüm 1 sene oldu o zamandır uğraşıyoruz'ikimizede nasip etsin RabbimYok canım benimde ilk olacak inşallah. 2 düşüğüm var bide benim
Amin canım inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlısı ile gelir meleklerimizGeçmiş olsun Canım Allahım tekrar yaşatmasın'benim var bi tane düşüğüm 1 sene oldu o zamandır uğraşıyoruz'ikimizede nasip etsin Rabbim
Amin Canım 1 sene olacak evleneli evlendiğim ay hamile kalmıştım ne kadar kolaymış diye düşünmüştüm :) Yaşım geçiyor 31 oldum acelem o yüzden geç evlendim biraz kısmet işte'Sen Canım ?gamzecntrk kaç senelik evlisin canm
Amin Canım 1 sene olacak evleneli evlendiğim ay hamile kalmıştım ne kadar kolaymış diye düşünmüştüm :) Yaşım geçiyor 31 oldum acelem o yüzden geç evlendim biraz kısmet işte'Sen Canım ?MoonfacedMom
Hadi inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına yaşın genç daha olur daha hiç acele etme'hayırlısıyla versin RabbimBen 5 senelik evliyim 25 yaşındayım. Bende evlendiğim gibi hamile kalmıştım 9 haftalık düştü 1 sene korundum 2. Hamileliğim korumayı bıraktıktan sonra 4 ay sonra kaldım ondada kanımda pıhtılaşma sebebiyle 3 aylıktı aldılar şimdi ilk ayım korunmayı bırakalı hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Amin inşallah rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin hayırlısıyla.Hadi inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına yaşın genç daha olur daha hiç acele etme'hayırlısıyla versin RabbimMoonfacedMom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?