• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BETA HCG 1.94 OLUP SONRADAN YÜKSELENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzecntrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
267
120
53
38
Arkadaşlar bu ay aşılama oldum Dün 14.günde Kan verdim 1.94 çıktı doktor gebelik var diyemem ama beklemekte fayda var diyor'dün regl olmam lazımdı hala olmadım ama bu ay bi çok hormon ilacı kullandım oda etkilemiş olabilir.Sonucu böyle çıkıp sonra yükselen var mı ? Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :KK43: Hamile değil miyim gerçekten ?

Arkadaşlar bu ay aşılama oldum Dün 14.günde Kan verdim 1.94 çıktı doktor gebelik var diyemem ama beklemekte fayda var diyor'dün regl olmam lazımdı hala olmadım ama bu ay bi çok hormon ilacı kullandım oda etkilemiş olabilir.Sonucu böyle çıkıp sonra yükselen var mı ? Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :KK43: Hamile değil miyim gerçekten ?
2 gün sonra tekrarla inşallah yükselir

Amin Canım 1 sene olacak evleneli evlendiğim ay hamile kalmıştım ne kadar kolaymış diye düşünmüştüm :) Yaşım geçiyor 31 oldum acelem o yüzden geç evlendim biraz kısmet işte'Sen Canım ? MoonfacedMom MoonfacedMom

Ben 5 senelik evliyim 25 yaşındayım. Bende evlendiğim gibi hamile kalmıştım 9 haftalık düştü 1 sene korundum 2. Hamileliğim korumayı bıraktıktan sonra 4 ay sonra kaldım ondada kanımda pıhtılaşma sebebiyle 3 aylıktı aldılar şimdi ilk ayım korunmayı bırakalı hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Ben 5 senelik evliyim 25 yaşındayım. Bende evlendiğim gibi hamile kalmıştım 9 haftalık düştü 1 sene korundum 2. Hamileliğim korumayı bıraktıktan sonra 4 ay sonra kaldım ondada kanımda pıhtılaşma sebebiyle 3 aylıktı aldılar şimdi ilk ayım korunmayı bırakalı hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Hadi inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına yaşın genç daha olur daha hiç acele etme'hayırlısıyla versin Rabbim MoonfacedMom MoonfacedMom

Back