Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 1.4

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busrayld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
616
358
33
Mrhb kızlar
Bu konuyu açmak için çok düşündüm. Belki size çok saçma gelebilir ama ben yine belki bir umut diye bekliyorum. 1 yıllık evliyim bu ay klomen kullanmıştım dr 2 yumurtanın geliştiğini söylemişti ilişki önerdi harfiyen uyguladık belirtilerim vardı fakat adetten son 1 hafta çok fena grip oldum adete 2 gün kala özele gittim grip için beta hcg yaptırdı 1.4 cıktı daha önce yaptığım beta hcg 0.5 aralığında çıkardı şuan adetim 3 gün gecikti kasıklarım ileri derecede sis kuruluk var şuan ama bu ay boyunca hep akıntı yaşadım pazartesi dr gdcm sizce yükselebilme ihtimali varmı burda o tarz hikayeleri çok okudum bir umut bekliyorum bu konuda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Yarin kan verin öğrenin. Bekleyerek umut etmek kadar yıpratıcı birsey yok. Beni çok yordugu kesin..

Doktorun ilişki önerdiği zamanlarda döllenme olsaydı adete 2 gün kala öyle bi değer olmazdı bhcg. Yumurtlama tarihini bilmiyor olsaydın ihtimal var derdim ama bu durumda çok zor malesef.

Canım ben adetime 10gün kala yaptırmıştım grip olduğum için ve 1.2 çıkmıştı bende yok diye üzüldüm ama yinede ilaç kullanmadımki bedenim temizlensin arınsın kimyasaldan gebelik düşündüğüm için. Adet günümde kendimi farklı hissetim çok yinede idrarıma bakayım dedim ve baktımki çıktı çift çizgi inşaAllah darısı başına olur canım

Teşekkürler ınş amin . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

Doktorun ilişki önerdiği zamanlarda döllenme olsaydı adete 2 gün kala öyle bi değer olmazdı bhcg. Yumurtlama tarihini bilmiyor olsaydın ihtimal var derdim ama bu durumda çok zor malesef.
Haklısınız. Fakat şöyle bir durum var benim âdetlerim düzensizdir pkoyum ama ileri derece de bir p3ki değil çoğu zaman olmam ilaç ile olabiliyorum

Haklısınız. Fakat şöyle bir durum var benim âdetlerim düzensizdir pkoyum ama ileri derece de bir p3ki değil çoğu zaman olmam ilaç ile olabiliyorum
Yine de olmaz. Çünkü doktor yumurtlamanı yakalamış. O günden sonra yaklaşık 14 günde adet olursun. Ama şöyle bişey var; bi ihtimal belki ikinci bi yumurtlama gerçekleşmiştir ve o döllenmiştir. Pko’da olabiliyor birden fazla yumurtlama. Biraz daha bekle bakalım adet olacak mısın.

Bu ay iki yumurtam gelişmişti bakalım hayırlısı olmasada tabiki devam edeceğiz yarın kontrole gidicem yazarım buraya sonuçlarımı canım ilgin için teşekkür ederim :)

Bende pcosluyum zaten canım diane 35 kullanıyordum bir kaç ay olmuştu bırakalı hatta ben metformin ilacı da kullanıyordum süreç hızlansın diye

Şuan hamile misn canm
Evet canım hamd olsun Rabbim sanada nasip etsin. Ben pcoluyum kızlığımdan beri çok kilolu değildim ama biraz zayıflarsan fayfalı olur demişti doktorum zayıfladım şeker hapı kullandım bir müddet. Korundum diane 35ile onu bırakıncs hormonların güzel düzene girmiş oluyor hemen kendiliğinden adet görmen gerekiyor daha göremeden oldu şükürler olsun çok dua etmiştim birkaç da kür uyguladım istersen yazabilirim onları yeterki faydalı olsun hepsini not aldım başkalarına da aktarmak için bilgileri hacemat felan yaptırdım belime şükürler olsun faydalı oldu Rabbim nasip etti onlar vesile oldu sadece

Amin canm çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Cok sevindim senin adına darısı bize ınş.
Tabiki yaptığın kürleri öğrenmek isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…