Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim ben gecen Perşembe Beta Hcg bastırdım 25.98 çıktı bu pazartesı tekrar Yaptım 114.23 çıktı dün tekrar Yaptım 237.13 çıktı doktorum hamıle olmadığımın söylüyor napmalıyım Rus gebelık olabılır dıyorne alakası var ya
referans aralığı zaten 0-5 genelde
1.3 negatif oluyor yani gebe değil
ayrıca bhcg sadece gebelikte değil bazı tümörlerde de salgılanır
bilmeden yorum yapmayın
Dış gebelıkMerhaba canim ben gecen Perşembe Beta Hcg bastırdım 25.98 çıktı bu pazartesı tekrar Yaptım 114.23 çıktı dün tekrar Yaptım 237.13 çıktı doktorum hamıle olmadığımın söylüyor napmalıyım Rus gebelık olabılır dıyor
Merhaba canim ben gecen Perşembe Beta Hcg bastırdım 25.98 çıktı bu pazartesı tekrar Yaptım 114.23 çıktı dün tekrar Yaptım 237.13 çıktı doktorum hamıle olmadığımın söylüyor napmalıyım Rus gebelık olabılır dıyor
Sağol canm bakalım yarın tekrar verıcm kanbhcg yüksek olması tabi ki gebelik lehine ama rahim içinde gebelik kesesi ve embriyo görene kadar hatta kalp atışı duyulana kadar normal bir gebelik denilemez tabi.
inşallah normal rahim için gebeliktir.
hamilelikte değerin iki günde bir iki katına çıkması beklenir. sizin de değerin iki katı artmış. kalp atışını duyuncaya kadar doktorlar hamileliğe kesin gözüyle bakmıyor. hatta kalp atışını duyduğun gün hemogramin vs. testleri yapıyorlar. inşallah herşey yolundadır ve sağlıklı bir hamileliktirMerhaba canim ben gecen Perşembe Beta Hcg bastırdım 25.98 çıktı bu pazartesı tekrar Yaptım 114.23 çıktı dün tekrar Yaptım 237.13 çıktı doktorum hamıle olmadığımın söylüyor napmalıyım Rus gebelık olabılır dıyor
Sağol teşekkür ederdim Allah Razı olsun verdıgınız bılgı içinhamilelikte değerin iki günde bir iki katına çıkması beklenir. sizin de değerin iki katı artmış. kalp atışını duyuncaya kadar doktorlar hamileliğe kesin gözüyle bakmıyor. hatta kalp atışını duyduğun gün hemogramin vs. testleri yapıyorlar. inşallah herşey yolundadır ve sağlıklı bir hamileliktir
Doktorunuz degerlerdeki artışı takip ederek size bu şekilde konuşmuş size ne yapılması gerektigini söylemedimiMerhaba canim ben gecen Perşembe Beta Hcg bastırdım 25.98 çıktı bu pazartesı tekrar Yaptım 114.23 çıktı dün tekrar Yaptım 237.13 çıktı doktorum hamıle olmadığımın söylüyor napmalıyım Rus gebelık olabılır dıyor