Canım merhaba geçen ay bende kimyasal geçirdim bu ayda adetten hemen sonra yumurtladim değerlendirdik ve yumurtlamadan sonra senin gibi belirtilerim vardı 11. Günde evde gebelik testi ile çok çok silik çizgi ile öğrendim sonra takip ettim hergun bugün adetim bir gün gecikti ve çizgi diğer çizgiyle tamamıyla eşitHerkese merhaba, ekım ayında bır gebelık gecırdım ve kımyasal ıle sonuclandı malesef. 3 kasımda kanama ıle sonlandı. 30 kasımda tekrar adet gordum ve 3 aralıkta bıttı. Cok yumurtam oldugu ve adetlerım duzensız oldugu ıcın gun asırı degerlendırdık bu gune kadar ama benım son bır haftadır kımyasal gebelıgımdekı gıbı kasık agrım var ve bugunse karnım sıstı sağ kasıgım batıyor vajınam agrıyor batıyor. Suphelendım ve kan verdım 1.3 cıktı. Kımyasal gebelıgımıde adetten sonra 30. Gunde 4.5 ıle ogrenmıstım. Sızce bu deger artarmı . O yumurtalama döneminde olan beyaz yapıskan kıvamlı akıntım bı hafta en fazla 10 gun once falan oldu. Acaba gec mı yumurtladım gec dollenmemı oldu. Kafam allak bullak oldu. Boyle bır durum yasayan varsa yasadıklarını paylaşırsa mutlu olurum.
kımyasal gecırmıssın sende canım pekı hala onun etkısı olabılır mı bu degerde 2 kasımdan 29 aralıga kadar tamamen 0lanması gerekırdı dımı. Cunku 6 kasımsa 6 ya dusmustu deger. Senın ne zaman sıfırlandı ?Canım merhaba geçen ay bende kimyasal geçirdim bu ayda adetten hemen sonra yumurtladim değerlendirdik ve yumurtlamadan sonra senin gibi belirtilerim vardı 11. Günde evde gebelik testi ile çok çok silik çizgi ile öğrendim sonra takip ettim hergun bugün adetim bir gün gecikti ve çizgi diğer çizgiyle tamamıyla eşitsen bence erken kan vermişsin gibi geldi bana istersen haftaya tekrar evde test yap önce
Canım ben 4 Kasım'da kanamam oldu 14 Kasım da değer 6 ya düşünce doktor tamam dedi kana gerek yok dedi. Sonra 1 Aralık'ta tekrar adet gördüm 9 Aralık'ta yumurtlamam oldu değerlendirdikkımyasal gecırmıssın sende canım pekı hala onun etkısı olabılır mı bu degerde 2 kasımdan 29 aralıga kadar tamamen 0lanması gerekırdı dımı. Cunku 6 kasımsa 6 ya dusmustu deger. Senın ne zaman sıfırlandı ?
Resmen bır ıkı gun farkla kanamalarımız olmus ama sen erken yumurtlamıssın bense gec. Valla bu kadar kasık agrısı alt karın agrısı normal gelmıyor bana ondan suphelendım kanı verdım dedıgın gıbı erken oldu sanırım. Gec yumurtladıgım ıcın gec dollenme olmus olabılır. Suan yerlesme agrısı da cekıyor olabılırım dıye progestan aldım dun kımyasal gebelıkte kanamam oldugu ıcın progestan vermıstı doktor arastırdım bı zararı yokmus ve saglıklı ıse tutumasını kolaylastırıyormus bu yuzden. Umarım sen gıbı hayırlı bır haberı yakında alırım dualarında bana da yer ayırCanım ben 4 Kasım'da kanamam oldu 14 Kasım da değer 6 ya düşünce doktor tamam dedi kana gerek yok dedi. Sonra 1 Aralık'ta tekrar adet gördüm 9 Aralık'ta yumurtlamam oldu değerlendirdikmuhtemelen senin de düşmüş değer canım şuan da da erken verdiğini düşünüyorum
Evet canım benim muhtemelen geç yumurtlamissin o yüzden şuan için erken ve inşallah vardır bebişinResmen bır ıkı gun farkla kanamalarımız olmus ama sen erken yumurtlamıssın bense gec. Valla bu kadar kasık agrısı alt karın agrısı normal gelmıyor bana ondan suphelendım kanı verdım dedıgın gıbı erken oldu sanırım. Gec yumurtladıgım ıcın gec dollenme olmus olabılır. Suan yerlesme agrısı da cekıyor olabılırım dıye progestan aldım dun kımyasal gebelıkte kanamam oldugu ıcın progestan vermıstı doktor arastırdım bı zararı yokmus ve saglıklı ıse tutumasını kolaylastırıyormus bu yuzden. Umarım sen gıbı hayırlı bır haberı yakında alırım dualarında bana da yer ayır
Sagolasın kuzum allah razı olsunEvet canım benim muhtemelen geç yumurtlamissin o yüzden şuan için erken ve inşallah vardır bebişinRabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah elbette senin için de dua edicem
Canım şu an bende aynı sorundan muzdaripim . Bende ayın 29 unda beta verdim 0.314 çıktı . Dün yani 1 ocakta yine verdim 1,07 çıktı .bugun tekrar verdım 2.4 olmuş. Sızce hamılelık var mıdır ? Adette olmadım hala. Son adet 30 kasımda. Ve yumurtlama akıntısını max 10-12 gun once gordum . Gec dollenme olabılır mı? Hamılelık olmasa artar mı bu beta?
Insallah kızumm haberleşelımCanım şu an bende aynı sorundan muzdaripim . Bende ayın 29 unda beta verdim 0.314 çıktı . Dün yani 1 ocakta yine verdim 1,07 çıktı .Sonuç olursan benide bilgilendir inşallah hamişizdir bu da testim 2 dkda çıktı
Yaptıgın testın markası prodoctor mu kuzum erken gebelıkCanım şu an bende aynı sorundan muzdaripim . Bende ayın 29 unda beta verdim 0.314 çıktı . Dün yani 1 ocakta yine verdim 1,07 çıktı .Sonuç olursan benide bilgilendir inşallah hamişizdir bu da testim 2 dkda çıktı
Artimed canım . Önceki yaptığım da miratechYaptıgın testın markası prodoctor mu kuzum erken gebelık
Kuzum şimdi yaptımEvet canım benim muhtemelen geç yumurtlamissin o yüzden şuan için erken ve inşallah vardır bebişinRabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah elbette senin için de dua edicem
Kuzum çok silik var gibi demi ben mi yanlış görüyorumKuzum şimdi yaptım
Bekle kuzum benım döndü. 29 aralık 1.3 , 1 ocak 2.4 , 5 ocak 15.1 beta . Bir kımyasal gebelık gecırdım ekım ayında cok kan vermek ıstemıyorum o yuzden. 5 ınden berı hamılelık testıyle takıp edıyorum 11 ı aksam verecegım mın 120 olmalı. Sende bekle bebegım.Kızlar bendede sizlerdeki gibi bi durum yaşıyorum bu ay klomen kullandım sonra 17. Güne kadar yumurtlama göremedi doktor bu sefer duphaston verdi adet söktürücü onu içtim 7 gün günde 2 defa sonra 27. Gün yumurtlama gördüm ve adet söktürücüm biteli 14 gün oldu hala adet olmadım sonra doktora gittim oda ultrosonla baktı gebelik göremiyorum ama geç yumurtladıysan çok başı olabilir dedi kanda baktır dedi bugün baktırdım beta 1.20 çıktı ama belirtilerim var göğüs uçlarım şişti ve acıyo kasık ve bel ağrım var akıntım var napıcağımı bikmiyorum pozitife döner mi dönmez mi bilmiyorum
Sağol canım bilgilerin içinBekle kuzum benım döndü. 29 aralık 1.3 , 1 ocak 2.4 , 5 ocak 15.1 beta . Bir kımyasal gebelık gecırdım ekım ayında cok kan vermek ıstemıyorum o yuzden. 5 ınden berı hamılelık testıyle takıp edıyorum 11 ı aksam verecegım mın 120 olmalı. Sende bekle bebegım.
İnşaallah kuzum inşaallahSağol canım bilgilerin içinbeklicez mecbur aslında belirtiler olmasa umutlanmam fazla ama belirtilerim var işte o beni umutlandırıyo bide yumurtam geç çatladı o yüzden kan testinde çıkmamıştır belki diye düşünüyorum seninkilerde baksana günden güne yükselmiş resmen inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız canım