Yok yapmadım onda çıkar mı var ise1.20 den yukselen duydum canim ama kaset test yaptin mi bide onu dene istersen.
Birkac gun sonra kaset test dene benceYok yapmadım onda çıkar mı var ise
Ben kızıma hamile olduğumu 1.20yle öğrendim arttı sonradan. Ama geçen aylarda tekrar 1.20 çıktı şükür artmadı
Aynen grç döllenme oldu İnşaAllah yükselir sizindeYarın doktora gideceğim bir daha kan testi ister mi bilmiyorum ama şuan için hiç adet belirtim yok umarım yükselir benimde. Sizin de geç döllenme mi olmuştu acaba
MerhabaBen kızıma hamile olduğumu 1.20yle öğrendim arttı sonradan. Ama geçen aylarda tekrar 1.20 çıktı şükür artmadı
Yumurtlamadan kaç gün sonra sonucunuz 1.20 çıktı acabaBen kızıma hamile olduğumu 1.20yle öğrendim arttı sonradan. Ama geçen aylarda tekrar 1.20 çıktı şükür artmadı
Onu hatırlamıyorum adetimi 10 gün geçmiştiYumurtlamadan kaç gün sonra sonucunuz 1.20 çıktı acaba
Bişe sorabilirmiyim 1.20 çıktığında adetinize kaç gün gecikmiştinizBen kızıma hamile olduğumu 1.20yle öğrendim arttı sonradan. Ama geçen aylarda tekrar 1.20 çıktı şükür artmadı
Ben kızıma hamile olduğumu 1.20yle öğrendim arttı sonradan. Ama geçen aylarda tekrar 1.20 çıktı şükür artmadı
Peki en son nezaman arttı 1.20 den ??Yumurtlamadan kaç gün sonra sonucunuz 1.20 çıktı acaba
İkisinde de adet günüm geçmiştiBişe sorabilirmiyim 1.20 çıktığında adetinize kaç gün gecikmiştiniz
Bende şuan aynı durumdayım adetim gecikti ve sonucum 1.20 doktorum adet söktürücü kullan dedi ama beklemesemmi kullansam mı bilemedimİkisinde de adet günüm geçmişti
Kullanmayın bir kaç gün sonra testi yenileyin .. inşallah artar değerinizBende şuan aynı durumdayım adetim gecikti ve sonucum 1.20 doktorum adet söktürücü kullan dedi ama beklemesemmi kullansam mı bilemedim
Şüpheniz varsa bekleyin ben kullanmıştım bilmediğim için şükür bir sorun çıkmadı. Ama ikinci gecikmede zaten emindim ama kızım emiyor diye kullanmadımBende şuan aynı durumdayım adetim gecikti ve sonucum 1.20 doktorum adet söktürücü kullan dedi ama beklemesemmi kullansam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?