• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.500 yorumm lütfen

nisanurs98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
2.428
617
43
26
Kızlar bugün kan verdim beta 0,500 çıktı sizce yükselir mi yarın adet günüm son adet tarihim 12 Aralık , böyle değer çıkıp yükselen varmı acaba

Yükselmez malesef.
Hadi ya gerçekten mi 🥹 doktorum adetin gecikirse kan ver dedi 🥹 yarın adet günüm bende bir ihtimal belki yükselir diye bekledim böyle değer hiç çıkmamıştı çünkü hep aynı yerde kan verdim ya 0 yada 0.5 çıkıyordu ilk defa 0.500 çıktı

5.0 cıksa idi yükselme ihtımali vardı
0.500 1 bıle degıl yukselmez malesef
İnsallah tez vakıtte rabbim evlat nasıp etsın
Aminn 🥹🥹 yani aderi bekliyr olcam ben o zaman sokulcem yani bende bir ümit daha gecikmedi deyip bekliyordum yarın adet olmazsam bir ümit yok mu gene de 🥹

Hadi ya gerçekten mi 🥹 doktorum adetin gecikirse kan ver dedi 🥹 yarın adet günüm bende bir ihtimal belki yükselir diye bekledim böyle değer hiç çıkmamıştı çünkü hep aynı yerde kan verdim ya 0 yada 0.5 çıkıyordu ilk defa 0.500 çıktı
Geç döllenme ihtimaline karşı demiştir

Muhtemelen adetlerim gecikmez genelde zaten anlamadığım kısım softec erken gebelik yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı kanda böyle çıktı
Erken gebelikler pek güvenli olmuyor en azından markadan markaya fark ediyor. Prodictor early güvenli.

Erken gebelikler pek güvenli olmuyor en azından markadan markaya fark ediyor. Prodictor early güvenli.
Onu denemedim açıkçası bakalım yarın adet olcak miyim 🥹 olursam normal adet zaten olmazsam tekrarlamayi dusunurum kan testini inslalah mucize olur 🤲🥹🥹

Eklentiler

• 1000028851.jpg
    1000028851.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 13
Testlerınız atarmısınız
Çatlatma ıgnesı olmadınız demi sılık cızgı cıkartıyor cunkı o
Testlerde cızgı varsa bılemedım şimdi
Softec erken gebelik testi yaptım 2 tane baya baya silik gozukuyorfu hafif pembeli,sonuç böyle çıkınca attım çöpe yarın duruma göre tekrarlarim yarın son adet günüm eğer yarın olmazsam gecikcek içimden bir ses hamileisn diyor ama bilmiyorum , hicbirsey olmadım doğal yolla idi

Back