Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu klomen fln neden veriyorlar bana vermediler hiçZannetmiyorum Canım gebelik yok
Hormon testi yaptırdın mı yumurtalıkları büyütmek için kullanılıyor klomen kaç aydın deniyosun adetlerin düzenlimiBu klomen fln neden veriyorlar bana vermediler hiç
Hormon testi yaptrdım prolaktin yüksekti ilaç kullandım düştü ama Bnde pco var adetlerim düzenliHormon testi yaptırdın mı yumurtalıkları büyütmek için kullanılıyor klomen kaç aydın deniyosun adetlerin düzenlimi
Ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini yakalayıp değerlendirebilirsinHormon testi yaptrdım prolaktin yüksekti ilaç kullandım düştü ama Bnde pco var adetlerim düzenli
Denemiştim onu ama olmadıOvulasyon testiyle yumurtlama günlerini yakalayıp değerlendirebilirsin
Canım meraba benim de bata 4 5 gün kala kan da betahcg 0.1 cıktı ama bütün belirtilerim var özellikle göğüslerim çok vahim hic böyle dolgunluk ve sızlama hissetmemiştim yumurtlamadan beri ateşim normladen daha yüksek ben baya umutlu gittim kan vermeye ama hüsran yukselirmi bilmiyorumAdet olmam gereken günde kan testi verdim ve 0.465 çıktı bu artar mı başına böyle bişi gelen var mı
Doktor hamile değilsin dedi bna canım yoksa artar bekle derdiCanım meraba benim de bata 4 5 gün kala kan da betahcg 0.1 cıktı ama bütün belirtilerim var özellikle göğüslerim çok vahim hic böyle dolgunluk ve sızlama hissetmemiştim yumurtlamadan beri ateşim normladen daha yüksek ben baya umutlu gittim kan vermeye ama hüsran yukselirmi bilmiyorumbat günüm 9 agustosu bekliyorum
Aynen bu değerlere gore değiliz zaten de bazen geç döllenme olabiliyor kana gec gecebiliyor diyenler var boyle yasayip sonra gunu gecip hamile oldugunu ogrenenlerde varDoktor hamile değilsin dedi bna canım yoksa artar bekle derdi
Benim de 2 günüm var canım cuma günü olmam lazım reglim hic şaşmaz beklemekten başka çaremiz yok sanirimBenim mesela 1 gün geçti 2 damla kahverengi leke geldi dahada bişi yok beklyrm