• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.465

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Adet olmam gereken günde kan testi verdim ve 0.465 çıktı bu artar mı başına böyle bişi gelen var mı

Ovülasyon testleri pko da çok nadiren işe yarıyor ben 7 sene uğraştım o testlerle olmadı. Meğer pko olduğum için yumurtalarım döllenecek duruma gelmeden çatlıyor ya da çatlamadan atılıp gidiyormuş. Doktor kontrolünde yumurta takibi klomen+ovitrelle yumurta büyütücü iğne+çatlatma iğnesi tedavisi ile hamile kalabildim. Yani uygun bir doktor bulup tedaviye başlayın bir an evvel eminim kısa zamanda hamile kalırsınız.

Adet olmam gereken günde kan testi verdim ve 0.465 çıktı bu artar mı başına böyle bişi gelen var mı
Canım meraba benim de bata 4 5 gün kala kan da betahcg 0.1 cıktı ama bütün belirtilerim var özellikle göğüslerim çok vahim hic böyle dolgunluk ve sızlama hissetmemiştim yumurtlamadan beri ateşim normladen daha yüksek ben baya umutlu gittim kan vermeye ama hüsran yukselirmi bilmiyorum 😔bat günüm 9 agustosu bekliyorum

Canım meraba benim de bata 4 5 gün kala kan da betahcg 0.1 cıktı ama bütün belirtilerim var özellikle göğüslerim çok vahim hic böyle dolgunluk ve sızlama hissetmemiştim yumurtlamadan beri ateşim normladen daha yüksek ben baya umutlu gittim kan vermeye ama hüsran yukselirmi bilmiyorum 😔bat günüm 9 agustosu bekliyorum
Doktor hamile değilsin dedi bna canım yoksa artar bekle derdi

Doktor hamile değilsin dedi bna canım yoksa artar bekle derdi
Aynen bu değerlere gore değiliz zaten de bazen geç döllenme olabiliyor kana gec gecebiliyor diyenler var boyle yasayip sonra gunu gecip hamile oldugunu ogrenenlerde var

Back