- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alıntı yapmayı unuttum 5 ve üzeri hamilelik olur diye biliyorum adetinize 6 gün varsa değerin biraz daha va olması gerekirdi.Merhaba kızlar bugün onkolojide randevum vardı genel muayene için gitmiştim. Beta hcg baldırayım dedim 0.3 cıktı ilk gebeliğim haricinde hep 0 çıkıyordu. 6 gün var adetime. Adet belirtim de yok su an. Acaba bu şekilde hamile kalan oldu mi? Yada benzer şeyler yasayan.
Evet 5 üzeri ama daha adetime var bu şekilde gebe olan da varmış buradan okudum yine ama 2011 2013 yorumlari idi. Adetim gecikirse yeniden batırırım artık kısmet5 ve üzeri hamilelik sayılıyor diye biliyorum
Bana da öyle geldi. Şaşırdım biraz sadece. Bugüne kadar hep 0 görürdüm. Ben kanser tedavimi degistirdim gebelik için. Acaba m8 drdim.alıntı yapmayı unuttum 5 ve üzeri hamilelik olur diye biliyorum adetinize 6 gün varsa değerin biraz daha va olması gerekirdi.
hayırlısı olsunEvet 5 üzeri ama daha adetime var bu şekilde gebe olan da varmış buradan okudum yine ama 2011 2013 yorumlari idi. Adetim gecikirse yeniden batırırım artık kısmet
çok geçmiş olsun canım benim hakkında hayırlısı olsun ama kanser tedavisi geçiriyorsan yumurtalıklarını dondur ne olur ne olmaz.Bana da öyle geldi. Şaşırdım biraz sadece. Bugüne kadar hep 0 görürdüm. Ben kanser tedavimi degistirdim gebelik için. Acaba m8 drdim.
Gebe kalamazsam artık bunu da yaptıracağız allahın izni ile.çok geçmiş olsun canım benim hakkında hayırlısı olsun ama kanser tedavisi geçiriyorsan yumurtalıklarını dondur ne olur ne olmaz.
hakkında hayırlısı olsun canım allah sana güç versin inşallahGebe kalamazsam artık bunu da yaptıracağız allahın izni ile.
Amin cümlemize canimhakkında hayırlısı olsun canım allah sana güç versin inşallah
Bende adetime 6 gün kala beta hcg yaptim 0.18 cikti hamileleik yok diye gözüküyordu bugun adetjmun üzerinden 6 gün geçti hastanehe gittim 183.7 cikti ve hamileyimMerhaba kızlar bugün onkolojide randevum vardı genel muayene için gitmiştim. Beta hcg baldırayım dedim 0.3 cıktı ilk gebeliğim haricinde hep 0 çıkıyordu. 6 gün var adetime. Adet belirtim de yok su an. Acaba bu şekilde hamile kalan oldu mi? Yada benzer şeyler yasayan.
Dün adet oldum canım. Kısmet değilmişBende adetime 6 gün kala beta hcg yaptim 0.18 cikti hamileleik yok diye gözüküyordu bugun adetjmun üzerinden 6 gün geçti hastanehe gittim 183.7 cikti ve hamileyim
Bende adetime 6 gün kala beta hcg yaptim 0.18 cikti hamileleik yok diye gözüküyordu bugun adetjmun üzerinden 6 gün geçti hastanehe gittim 183.7 cikti ve hamileyim
Canm benim de reglime 1 gun var gcg 5.64 cikti yükselirsin sence nasil gdiyor senin gebeligin cok korkuyorum kimyasal çıkacak diyeBende adetime 6 gün kala beta hcg yaptim 0.18 cikti hamileleik yok diye gözüküyordu bugun adetjmun üzerinden 6 gün geçti hastanehe gittim 183.7 cikti ve hamileyim
Bi sorun yok dimiCanm benim de reglime 1 gun var gcg 5.64 cikti yükselirsin sence nasil gdiyor senin gebeligin cok korkuyorum kimyasal çıkacak diye
Bugün adetime 5 gün var. 0.4 cıktı bu sefer de:) 1 aydır senin bu yorumun ile umutlanıyorum. Inşallah çıkar hayırlısı ile sende durumlar nasilBende adetime 6 gün kala beta hcg yaptim 0.18 cikti hamileleik yok diye gözüküyordu bugun adetjmun üzerinden 6 gün geçti hastanehe gittim 183.7 cikti ve hamileyim
10 kasımda olmam gerekiyordu normalde ama olmadim hala 11 kasımda hcg 0.00 çıktı doktorum tekrar kan vermemi söyledi cuma günü tekrar vereceğim hayırlısı ama olurum heralde sıfırlandı çünkü hcg niye ole oldu bilmiyorumBi sorun yok dimi
10 kasımda olmanız gerekirken hala olmadınız mi?10 kasımda olmam gerekiyordu normalde ama olmadim hala 11 kasımda hcg 0.00 çıktı doktorum tekrar kan vermemi söyledi cuma günü tekrar vereceğim hayırlısı ama olurum heralde sıfırlandı çünkü hcg niye ole oldu bilmiyorum
Olmadim cnm10 kasımda olmanız gerekirken hala olmadınız mi?
5 kusur çıkmıştı sonra düştü sanırım beta hcg.Olmadim cnm