Beta hcg 0.200 ve adetten 2 gün öncesi gelen kahverengi akıntı

Kupsekerimm

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
6
0
23
Arkadaşlar merhaba benim adetime 4 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 0.200 cikti normalde negatif olduğunda hep 0.0 0.1 falan yazardı bi şüphelendim şüphelenme sebebim mide bulantisi ve bas donmesi de birlikte olması. Şimdi adetime 1 gün kaldı yani yarın olmam gerekiyor 2 gün önce kahverengi akıntı geldi bugün de var ama çok çok az sizin fikriniz nedir

Arkadaşlar merhaba benim adetime 4 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 0.200 cikti normalde negatif olduğunda hep 0.0 0.1 falan yazardı bi şüphelendim şüphelenme sebebim mide bulantisi ve bas donmesi de birlikte olması. Şimdi adetime 1 gün kaldı yani yarın olmam gerekiyor 2 gün önce kahverengi akıntı geldi bugün de var ama çok çok az sizin fikriniz nedir
Adetiniz gecerse tekrr test verin ama bnce dusuk ihtimal. Tabiki Allah nasip eder olur kimisi adeti bir hafta geçiyor hamilelik ozmaan çıkıyor

5'in altı negatif canım. 3'ten sonrası için takip isteyebiliyor bazı Dr lar ama genellikle negatif sayılıyor. Tek ihtimal geç döllenme hamilelik için. Hamilelik ihtimali haricinde de kist,myom varsa o da gecikme lekelenme ağrı yapabilir.

5-10 gibi değerlerin altı genelde negatif oluyor maalesef kahverengi akıntı da belki adet öncesi gelen akıntılar gibi bir akıntı olabilir

X