- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 30
-
- Konu Sahibi Minikmucizem9494
Olsa cıkardı 4guneMerhabalar isimsiz ... şu zamana kadar 0.5 çıkıyordu beta hcg Hamilelik yok . Adetime 4/5 gün varken beta hcg 0.100 çıktı geç döllenme olabilirmi henüz adet olmadım ?
2 gün sonra tekrarla böyle olup hamile kalan var canımMerhabalar isimsiz ... şu zamana kadar 0.5 çıkıyordu beta hcg Hamilelik yok . Adetime 4/5 gün varken beta hcg 0.100 çıktı geç döllenme olabilirmi henüz adet olmadım ?
henüz olmadım 3 gün geciktim . 6 gün geçti üzerinden testinOlsa cıkardı 4gune
KizlarMrb kızlar. Bugün benim aşılamanın 11. Günü ve bugun kan verdim beta 1.06 negatif cıktı. Reglime 3-4 gün var. Sizce yükseliş olur mu
canım 2 ve üzerine saraçoğlu gebelik ihtimali yüksek diyor ve genelde yükselenleri çok okudum ama seb 1,06 yazmışışsın bilemiyorum canım inşallah vardırKizlar
Canım ama reglime daha 2-3 gün varcanım 2 ve üzerine saraçoğlu gebelik ihtimali yüksek diyor ve genelde yükselenleri çok okudum ama seb 1,06 yazmışışsın bilemiyorum canım inşallah vardır
Mrb kızlar. Bugün benim aşılamanın 11. Günü ve bugun kan verdim beta 1.06 negatif cıktı. Reglime 3-4 gün var. Sizce yükseliş olur mu
Ne oldu yükselme oldu mu değerinizde??
Hayır canım regl oldumNe oldu yükselme oldu mu değerinizde??
Bu deger negatif..Merhaba herkese... yaklasik 1 yildir cocuk planimiz var... her ay bi hevesle beta hcgye baktiriyorum... sonuc hep <0.100 çıkıyo... bu ay yumurtlamami da testlerle takip ettim ve çatlama gununu net biliyorum... o gün birliktelik oldu ve 7.gün bugün... yine dayanamayip test yaptirdim 0.393 cikti... 1 yildir ilk defa değerimde yükselme oldu... gebelik olma ihtimali olabilir mi? Buna benzer bi durumla karşılaşan var mı???
ben bir gün arayla dayanamayıp testi tekrarladım... değer 21 çıktı... 3 haftalık hamileymişim daha reglime 5 gün var... inşallah senin de olur... Allah isteyen herkese nasip etsin...Bu deger negatif..
yumurtlamadan 7gün sonra 0.393 dü... 9. gün 21 oldu...Bu deger negatif..
Hadi insallah :) hayirli olsunben bir gün arayla dayanamayıp testi tekrarladım... değer 21 çıktı... 3 haftalık hamileymişim daha reglime 5 gün var... inşallah senin de olur... Allah isteyen herkese nasip etsin...
çok teşekkür ederimHadi insallah :) hayirli olsun