Beta hcg 0.1 olup sonradan yükselen

İlerleme tabii ki de olabilir ama ilerlemeyip kimyasal gebelikte yaşayabilirsiniz. Benim değerim negatifinde negatifiyken 2 gün sonra yükseldi sizinkinin de yükselme ihtimali elbette var.

Benim sonuçta sizce varmı ??

Eklentiler

• IMG_0854.png
    90,5 KB · Görüntüleme: 513
İyi akşamlar kızlar adetime 9 gün var 3 4 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık bel ağrım var dün kan verdim birşey çıkmadı bugün de süt beyaz akıntım başladı ağrılarım halen devam ediyor sizce erken gebelik filan mi oldum acaba

abla benim de adetim gecikeli bugun
Abla benim de adetim gecikeli bugun 20.gün oldu.Geçen pazartesi kan verdim negatif çıktı.(SONUÇ:0.1) ama hala adet olmadım ve de ufak tefek belirtilerim var.Ayrıca kasık ağrılarım da oluyor.Bugun de gidip kan verecektim ama köy yerinde yaşıyorum eşimde çalıştığı için gidemedik.Acaba sonucu boyle çıkıp sonradan değerleri yükselen var mı?Hamile ooma ihtimalim varmi?

Abla benim de adetim gecikeli bugun 20.gün oldu geçen hafta 0pazartesi kan verdim negatif çıktı.(SONUÇ:0.1)ama hala adet olmadım ve de ufak tefek belirtiler var.Ayrıca kasıklarımda ağrı da oluyor ama hala adet olmadım buhun yine kan vermeyegidecektim ama köyde yasiyoruz eşim çalıştığı için gidemedik.Acaba sizinki gibi geç döllenme olabilir mi?Kan degerim sonradan yukselir mi?Hamile olma ihtimaim var mi?Bilgisi olanlar başına gelenler yardımcı olur musunuz?

Sonucun ne cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…