Evet geri çekilme bir korunma yöntemi değil oranını net bilmesemde %1 bir ihtimal gebe kalınabiliyor.
Bu kadar belirtiyi de yaşamanız için çok erken ondan çok eminim. 1 aylık falan gebe olmanız lazım ki bunların hepsini yaşayabilin. 1 aylık gebe olmadığınızı biliyoruz kanda negatif sonuç almışsınız.
Benim 0.2 çıkan sonucumdan 2 gün sonra rahme yerleşme yaşandığı için kan değerim yükseldi. Ama sizde şöyle bir muamma söz konusu adet bitiminden 2 gün sonra ilişki yaşamışsınız yani adetten 2 gün sonra yumurtlama yaşayamazsınız. Yumurtlamadığınız içinde gebe kalma durumu olmaz.
Deseydiniz ki ben adet bitiminden 15 gün sonra ilişki yaşadım, hiç bi şekilde hiç bir korunma yöntemini kullanmadım gebe olma ihtimalinizi düşünürdüm.
Yumurtlama gününüzde kahverengi akıntı yaşamışsınız yerleşme kanaması olması gene imkansız zaten çünkü yumurtlama gününüze tekamül ediyor tahminimce. Yerleşme kanaması pembe renkte ve 4 5 damla şeklinde falan oluyor.
Geç döllenme geç yumurtlama sebebiyle yaşanan gebeliğe verilen isim.
Geç yumurtlamışsanız ve gebelik varsa şayet şuan rahme yerleşme durumu söz konusu değil döllenme söz konusudur bununda maksimum belirtisi göğüs ağrısı falandır.
Şuan gebe değilsiniz ama ona emin olabilirsiniz. Büyük ihtimalle geç yumurtladınız adet tarihiniz de beklediğiniz tarihten daha geç gelecek. Adet gecikmeniz 2.haftayı bulursa tekrar bi kan ya da idrar testi yapın gene negatif çıkarsa zaten gebelik gerçekten yoktur. Stres yaptığınız için gecikme yaşıyorsunuzdur.
Geçmiş olsun umarım anlatabilmişimdir