Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde normal adetim olmuştu canım. dış gebelik çok farklı bi durum. genelde kimyasal ile çok karıştırılıyor. keşke kimyasal diye eve yollamsalrdı beni. 900 lere kadar çıktı değer
pki 98 iyi bir değerir mi. (hamilemiydnz)ama bnm kanamà olmasnn sebebi su diye düşünüyorum. yanlis yaptm ama ( elle test die bir sey duymuştum burdan okumustum neyse. onu yaptikdan snra oldu. kanamm ) hamile olma olasiligm yok miu
canım geçirmiş olduğun bence kimyasal gebelik ,yani elle test ettin diye olmamıştır . Ama şunu söyliyeyim ; her gördüğünü duyduğunu uygulama ,orası çok hassas bi bölge ,sıkıntı yaşamayasın sonra
bak ben düşün önleyici ilaç alıyorum vajinal olarak ,onu bile cerrahi eldivenle uyguluyorum ,lütfen biraz dikkattt
sanad geçmiş olsun canım. çok çok zor ne olacak halimiz benimde bir kalp durması bir dış gebelik, bakalım 3. nün kaderi ne olacak. bu ay başladık çalışmalara bat 16 nisan. öyle korkuyorum ki yine dış gebelik olacak diye. onun tekrarlama riski var çünkü. Allah yaşatmasın kimseye