Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve geldiğimden beri ağlıyorum. Ocak ayında düşük yaptım. Mesajınız bana şu an çok iyi geldi. Eğer benim gebeliğim sağlıksız bile bana moral oldunuz. siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok teşekkür ederimBende ilk 53 ile öğrenmiştim. 1 hafta sonra 367 idi. Ondan 2 gün sonra ise 698 idi. Acil doktorları sağlıklı gebelik diyemeyiz diyip strese sokmuştu. Ama şimdi şükür 16 haftalığızstres yapmayın ve kendinizi üzmeyin inşallah güzel sonuçlanır
![]()
2 gunde en az yuzde 60 artis beklenir bence artis normal uzulmeyin cok erken ogrenmissiniz sadeceMerhaba kızlar, 24 temmuz beta 53 27 temmuz beta 127. Aile hekimim az yükselmiş perşembe bir daha bakalım dedi. Çok üzgünüm. Hesaplayınca çokta düşük gelmedi bence artış ne diyorsunuz?
İnşallah sizde bende isteyen herkeste sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız yavrularımızıEve geldiğimden beri ağlıyorum. Ocak ayında düşük yaptım. Mesajınız bana şu an çok iyi geldi. Eğer benim gebeliğim sağlıksız bile bana moral oldunuz. siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok teşekkür ederim![]()
Aslında adetim geçikince gittim 2 gün geçmişti. 53 çıkmıştı. İnşallah Dediğiniz gibidir teşekkür ederim2 gunde en az yuzde 60 artis beklenir bence artis normal uzulmeyin cok erken ogrenmissiniz sadece![]()
Teşekkür ederimDoktorlar genelde en kotu ihtimale hazirlarlar temkinli davranirlar takilma sen
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun ve asla korkma, bende 34 ile öğrendim Allah ol demişse olacak. Bazı doktorlar bazen korkutuyor ağlama stres yaşama artık normal sen 2 günde bir baktır bence, sakın üzülme Allah kucağını boş bırakmayacakMerhaba kızlar, 24 temmuz beta 53 27 temmuz beta 127. Aile hekimim az yükselmiş perşembe bir daha bakalım dedi. Çok üzgünüm. Hesaplayınca çokta düşük gelmedi bence artış ne diyorsunuz?
Çok teşekkür ederim İnşallah dediğiniz gibidir inşallahBelki geç döllendi ondan düşük çıktı ama yükseliş denildiği gibi az değil gayet normal görünüyor kendinizi üzmeyin sağlıkla gelir inşallah bebiş
Öyle yapacağım salı gününe kadın doğuma randevu oluşturdum. Amin inşallah Allah razı olsun.Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun ve asla korkma, bende 34 ile öğrendim Allah ol demişse olacak. Bazı doktorlar bazen korkutuyor ağlama stres yaşama artık normal sen 2 günde bir baktır bence, sakın üzülme Allah kucağını boş bırakmayacak![]()
2 gün sonra tekrar kan verin. Düzenli artış göstermesi lazım.Bende bugün kanda baktırdım 231 çıktı değerim . Adetime 2 gün var daha . Napmam lazım ?
Pazartesi günü kadın doğum doktoruna gideyim o zaman2 gün sonra tekrar kan verin. Düzenli artış göstermesi lazım.
Siz bilirsiniz hayırlısı olsunPazartesi günü kadın doğum doktoruna gideyim o zaman
Bende 53 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 107 cıkmıştı . Şu an 10 haftalık olduk bile . Bazı doktorlar insanı boşuna strese sokuyorMerhaba kızlar, 24 temmuz beta 53 27 temmuz beta 127. Aile hekimim az yükselmiş perşembe bir daha bakalım dedi. Çok üzgünüm. Hesaplayınca çokta düşük gelmedi bence artış ne diyorsunuz?
Önemli olan değerin kaç olduğu değil 2 günde bir 2 katı artmasıymış.Bende dun ogrendim adetime 1 gun vardi degerim 19 cok dusuk geldi takipteyim bakalim haftaya kan vericem tekrar adet olcakmisim gibi de kasik agrim var umarim artislari duzenli olur![]()
O zaman yarin mi yapmaliyim test ben haftaya giderim diyorum adetimde bes alti gun gecikme olmus olur diyeÖnemli olan değerin kaç olduğu değil 2 günde bir 2 katı artmasıymış.