K kayule Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2023 69 8 28 16 Mart 2023 Konu Sahibi kayule #21 The umbrella .!.: Bana normal geldi ki alt muayene de, karına göre her zaman bir tık büyük görseller çıkar. Şimdi 10 günlük süreçte bunları unut kendini strese sokma dinlen bol bol vitamin, protein ağırlıklı beslen. Farklı doktora randevu al mutluka. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim haftaya tekrar bir doktora gideceğim
The umbrella .!.: Bana normal geldi ki alt muayene de, karına göre her zaman bir tık büyük görseller çıkar. Şimdi 10 günlük süreçte bunları unut kendini strese sokma dinlen bol bol vitamin, protein ağırlıklı beslen. Farklı doktora randevu al mutluka. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim haftaya tekrar bir doktora gideceğim
minezmn41 💃🕺 Kayıtlı Üye 13 Eylül 2021 3.273 3.899 32 16 Mart 2023 Konu Sahibi kayule #22 kayule .!.: Bana da büyük kesen dedi olumsuz gibi geldi bana da kesenin büyük olması kötü bir şey mi Genişletmek için tıkla... Hayir canim zaten bak doktorlar her zaman tam bir sey demez bebegi gormeden seni hamile bile saymazlar . Kotu bir sey degil gonlunu ferah tut
kayule .!.: Bana da büyük kesen dedi olumsuz gibi geldi bana da kesenin büyük olması kötü bir şey mi Genişletmek için tıkla... Hayir canim zaten bak doktorlar her zaman tam bir sey demez bebegi gormeden seni hamile bile saymazlar . Kotu bir sey degil gonlunu ferah tut
E elifcan1570 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2023 87 30 28 11 Nisan 2023 Konu Sahibi kayule #23 kayule .!.: Teşekkür ederim haftaya tekrar bir doktora gideceğim Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız acaba bebeği ve kalp atışlarını duyabildiniz mi ?
kayule .!.: Teşekkür ederim haftaya tekrar bir doktora gideceğim Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız acaba bebeği ve kalp atışlarını duyabildiniz mi ?
hilda01 Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2023 338 463 39 21 Mayıs 2023 Konu Sahibi kayule #24 kayule .!.: Teşekkür ederim haftaya tekrar bir doktora gideceğim Genişletmek için tıkla... Merhaba. Sonucunuz nedir acaba.
kayule .!.: Teşekkür ederim haftaya tekrar bir doktora gideceğim Genişletmek için tıkla... Merhaba. Sonucunuz nedir acaba.