Son adet tarihim Şubat 1 bebek şuan adete göre bugun 6 haftalık oldu. Bebek 5 hafta 4 günlükken gittiğimde normal ultrasonla görülmedi alttan bakınca görüldü oda 2 mm dediler beta değerim böyle yüksek çıkması normal mi?Son adet tarihi nedir? Benim 5. Hafta sonuna doğru kese gözüktü, kalp atışı ise 8. Haftada duyuldu.
Alttan bakıldığında değerim 20 binler de olması gerekir. Doktordan iki gün sonra da 62 bin çıktı değerim son adet 1 Şubat doktora gittiğimde bebek 5+4 dü bugun 6 haftalıkAlttan baktiginda deger kactı ?
Benim bu değerler yüzde altmış artmış mı oluyor peki? Keseyi gördü normalde alttan baktığında 2 mm bir şey var dediGenelde 48 saatte %60 artisa normal derler doktor alttan kese gördüyse 10 gun sonra kalp atisi bebegi gormeye cagirir.
Yanlış anlamazsanız bir şey soracağım, kilonuz nedir? Burada forumda bir konuda kadın yazmıştı göbek bölgesinde fazla kilosu varmış ondan dolayı belli bir haftaya kadar hep alttan görülmüş.Son adet tarihim Şubat 1 bebek şuan adete göre bugun 6 haftalık oldu. Bebek 5 hafta 4 günlükken gittiğimde normal ultrasonla görülmedi alttan bakınca görüldü oda 2 mm dediler beta değerim böyle yüksek çıkması normal mi?
2 kat 2 kat gittiginde normal gorunuyor canim sende karindan bile gorur bu degerle . Bende 5+3 de karindan gordu tam 10 gun sonra kalp atisi ve bebek icin cagirdi . Bekle bakalim zaten kafadan bir hafta bekletiyorlar bebisi gormek icinSon adet tarihim Şubat 1 bebek şuan adete göre bugun 6 haftalık oldu. Bebek 5 hafta 4 günlükken gittiğimde normal ultrasonla görülmedi alttan bakınca görüldü oda 2 mm dediler beta değerim böyle yüksek çıkması normal mi?
1.58 boyum 52 kg yum hem boyum kısa hem kilom az anlamadım gitti vallaYanlış anlamazsanız bir şey soracağım, kilonuz nedir? Burada forumda bir konuda kadın yazmıştı göbek bölgesinde fazla kilosu varmış ondan dolayı belli bir haftaya kadar hep alttan görülmüş.
5+4 de keseyi görmesi önemli inşallah 10 gün sonra kalp atışını da duyarsınız
Bu değerlerle ikiz falandır diyorlar ama doğru mudur sizce? Doktor ikizden söz etmedi hiç 10 gün bekle kesinleşecek dedi yolladı bir şey diyemem hayırlı olsun diyebilmem için 10 gün ver bana dedi folik asit kullanıyordum bıraktırdı normal vitamin yazdı demirim eksik diye2 kat 2 kat gittiginde normal gorunuyor canim sende karindan bile gorur bu degerle . Bende 5+3 de karindan gordu tam 10 gun sonra kalp atisi ve bebek icin cagirdi . Bekle bakalim zaten kafadan bir hafta bekletiyorlar bebisi gormek icin
Kalbine kötü bir şey getirme, 7 8 haftaya kadar bekle, sende pıt pıt o atışları duyarsın inşallah1.58 boyum 52 kg yum hem boyum kısa hem kilom az anlamadım gitti valla
Bir de kesen büyük dedi gördüğünde bak yanındaki resme kesen o kadar var dedi olumlu olarak mı dedi olumsuz mu anlamadım hiç açıklayıcı konuşmadıKalbine kötü bir şey getirme, 7 8 haftaya kadar bekle, sende pıt pıt o atışları duyarsın inşallah
Bebegi gormeden kesin hamilesin demiyorlar kuzum banada aynisini demislerdi hayirlisi olsun bekle diye . Zaten kalp atisi duyuluyor sonra tahlillere basliyorlar . Bakalim annesi 10 gun sonra sana kendini gosterecek zaten . Stres yapma tadini cikar canim benceBu değerlerle ikiz falandır diyorlar ama doğru mudur sizce? Doktor ikizden söz etmedi hiç 10 gün bekle kesinleşecek dedi yolladı bir şey diyemem hayırlı olsun diyebilmem için 10 gün ver bana dedi folik asit kullanıyordum bıraktırdı normal vitamin yazdı demirim eksik diye
Benim kese de ultrason kağıdında büyük duruyordu hatta doktorum sağlıklı ilerleme olmuş keseyi beğendim demişti.Bir de kesen büyük dedi gördüğünde bak yanındaki resme kesen o kadar var dedi olumlu olarak mı dedi olumsuz mu anlamadım hiç açıklayıcı konuşmadı
Benim kesem minicikti dedim nasil buyuyecek diye simdi 3 aylik oldu kizim bana bakiyor bile cok arastirma cok dusunmeBir de kesen büyük dedi gördüğünde bak yanındaki resme kesen o kadar var dedi olumlu olarak mı dedi olumsuz mu anlamadım hiç açıklayıcı konuşmadı
Erken diye umutlandırmak mı istemedi anlamadım sadece normal ultrasonla baktığında kesen büyük bak yanındakine aynı o kadar büyük dedi bu kötü bir şey mi değil mi onu da yorumlamadıBebegi gormeden kesin hamilesin demiyorlar kuzum banada aynisini demislerdi hayirlisi olsun bekle diye . Zaten kalp atisi duyuluyor sonra tahlillere basliyorlar . Bakalim annesi 10 gun sonra sana kendini gosterecek zaten . Stres yapma tadini cikar canim bence
Bana da büyük kesen dedi olumsuz gibi geldi bana da kesenin büyük olması kötü bir şey miBenim kesem minicikti dedim nasil buyuyecek diye simdi 3 aylik oldu kizim bana bakiyor bile cok arastirma cok dusunme
Size resmini atsam bi baksanızBenim kese de ultrason kağıdında büyük duruyordu hatta doktorum sağlıklı ilerleme olmuş keseyi beğendim demişti.
Doktorunuz içinize sinmediyse bence 10 gün sonra farklı bir doktora randevu alın derim.
Emin ol stres yapma süreç daha güzel geçiyor
Bana normal geldi ki alt muayene de, karına göre her zaman bir tık büyük görseller çıkar.Size resmini atsam bi baksanız