Beta degerleri yardım edin.?

aykskn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2022
42
14
24
Merhaba kızlar bu ay femara ve ovitrelle catlatma ignesi denedim 13/14. Günleri kaset test yaptim hep silim cizgi cikti 14. Gün beta verdim 14.48 cikti beta degerim iki gun sonra yani 16. Gun tekrar beta verdim 29.79 çıktı igneyi vuruldugum gun doktorum estrofem ve progestan ilac vermisti estrofeme hemen basla progestanda igneden 3 gun sonra basla demisti onlarida duzenli ictim folic asitte oyle neyse sonuc 29.79 cikinca doktorumu aradim bole bole anlattim oda hamilelik var hayirli olsun dedi gulumsedi fln ama ben halendaha tam anlamiyla emin olamiyorum sizlerin nasil oldu yardimci olurmusunuz

Beta 5 in üstünde çıkınca hamilesiniz demektir, iki güne bir iki katına çıkar. Sizin de şuan yükselme iyi görünüyor. İki güne bir kan verip yükselişi takip edin

Evet oyle ama insan yine dis gebelik vs supheleniyor hic bilgim yok bu konularda oyuzden konu actim belki basina gelen varsa anlatir die

Bu beta değerleriyle kimse size dış gebelik ya da kimyasal vs yorumu yapamaz önemli olan artışları takip etmek 29.79 çıktığı günden 4 gün sonra tekrar kan verirseniz o zaman artışa göre belki yorum yapılabilir ama olumsuz düşünmeyin bol bol su içmeye dikkat edin bu süreçte hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Tesekkur ederim doktorum var fln dedi ama iste artisi onemli dediginiz gibi bugun tekrar verdim beta bakacagim kac cikacak burdan paylasirim onuda

Beta 5 in üstünde çıkınca hamilesiniz demektir, iki güne bir iki katına çıkar. Sizin de şuan yükselme iyi görünüyor. İki güne bir kan verip yükselişi takip edin
Ben tesadüfen yaptırdım beta testini <5.0 çıktı ama değerlerin olduğu yerde o kadar fazla açıklama varki ne olduğunu anlayamadım adetimi sadece 1 gün geçtikten sonra yaptırmıştım kan testini yarın gösterecz tahlilleri ama ne demek bu

Resmini eklesene sonucunun

Hamile olmayan kadın 0-7 aralığında ve sizin sonucunuz 5ten küçük olduğuna göre gebelik yok demektir.

Maalesef gebe değilsiniz, ya da çok erken baktırmışsınız isterseniz bir hafta sonra tekrar kan verin

Bencede bekle biraz bakalim adetin gelecekmi gelmezse tekrar git beta ver ozmn cikar hersey ortaya burayada yaz pozitif veya negatif adet oldum fln haberdar et insallah gebelik vardir erken oldugu icin cikmamistir

Bencede bekle biraz bakalim adetin gelecekmi gelmezse tekrar git beta ver ozmn cikar hersey ortaya burayada yaz pozitif veya negatif adet oldum fln haberdar et insallah gebelik vardir erken oldugu icin cikmamistir
Nasip bakalım çok teşekkür ederim

Doktorum genel manada kan tahlillermdeki değerleri yüksek buldu ve gebelikten şüphelendi zaten erken test verdiğim için değerlerin de düşük olmasının normal olabileceğini 5 ve 7 arasının şüpheli 8 değerin ise kesin hamilelik olduğunu ve 2 hafta sonrasında tekrar kan vermem gerektiğini söyledi bekleyip görcez haber etmek istedim

Cok sevindim canim benim senin adina

Canım testin silinip koyulaştı mı yoksa direkt

Kızlar cumartesi günü adete bes gum kala kan verdm 32 cıkmıstı bugun adet günüm 26.4 cıktı sızce neden

İki farklı hastanede verdm doktor labaratuvar kıtleri olabilir cumartesi tekrar ver dedo sizce olabilir mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…