- 1 Nisan 2021
- 1.222
- 1
- 1.525
- 83
- Konu Sahibi motherofcatss
26sında 211 beta ile hamile olduğumu öğrendim. 28inde beta 702 idi. bugün 30unda 1677 çıktı. değer artışı güzel mi ve salı günü doktora gittiğimde keseyi görebilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet salı günü gördükGördünüz mü keseyi acaba
Vajinali karından mi gördü hekiminiz birde kaç mm di kesenizevet salı günü gördük
karından baktı 8.14 mm çıktıVajinali karından mi gördü hekiminiz birde kaç mm di keseniz
Maşallah canım yakın tarihlerimiz ondan sordum çok teşekkür ederim cevapların içinkarından baktı 8.14 mm çıktı
rica ederim canım. sen kaç haftalıksın? benim adete göre 6+2 idi doktora gittiğimde ama ultrasonda 5 haftalıktı. geç döllenme olmuş. zaten adet geciktikten 6 gün sonra öğrendim ben. geç olmuş.Maşallah canım yakın tarihlerimiz ondan sordum çok teşekkür ederim cevapların için
senin kese kaç mm çıktı peki5+4 günlük canım bende ama ultrasonda 4+3 çıktı
2.5mm çıktı canım benim ki seninkinden de miniksenin kese kaç mm çıktı peki
oy ikimizin de geç döllenme olmuş canım. doktor bana normal bir şey dedi. bir daha geldiğinde adet tarihini değiştiririz bundan sonra ona göre takip ederiz dedi.2.5mm çıktı canım benim ki seninkinden de minik
Benimde kalp atışı görününce net tarih veririm dedi ben ovulasyonla takip ettim zaten 19.gun çatladı yumurtamoy ikimizin de geç döllenme olmuş canım. doktor bana normal bir şey dedi. bir daha geldiğinde adet tarihini değiştiririz bundan sonra ona göre takip ederiz dedi.