Beta değerinin artması

kimbuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2023
28
5
1
25
Arkadaşlar merhaba 4 Haziran da verdiğim beta hcg değeri 25 , 6 Haziran 63, 10 Haziran 508 çıktı sizce nasıl ilerliyor ilk gebeliğim olacak inşallah dün (10 Haziran) kadın doğum muayenesine gittim karından usg ile görülmez dedi alttan muayene yapmadı sizler ultrason da betanız kaçken keseyi gördünüz

görürsünüz gibi ama görmezseniz de endişe etmeyin sonraki hafta görürüsünüz.
İnternetten boş gebelik kimyasal gebelik gibi yorumları çok okudum acaba bende de öyle mi diye tedirginim bi görseydik Allah’ın izni ile çok güzel olurdu

İnternetten boş gebelik kimyasal gebelik gibi yorumları çok okudum acaba bende de öyle mi diye tedirginim bi görseydik Allah’ın izni ile çok güzel olurdu
Ayy bende bende ilk hcg testim 400 du sonra 2 gün sonra 860 oldu, ultrasona girdim ama doktor daha kese gözükmez zaten haftaya tekrar gel dedi, ama nasıl korkuyorum hadi boş gebelikse diye insaAllah hayırlısıyla görürüz bebeğimizi sonra da sağlıkla kucağımıza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…