- 18 Eylül 2024
- 528
- 160
- 26
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Bence doğru bilgi değil bu beta değeri döllenme gününe göre yüksek yada az çıkar. Benim değerim de cok artıyordu hatta ikiz mi diye düşünüyorduk ama tek ve cinsiyeti kızBeta değeri ilk düşükse kız, yüksekse erkek benek diye okudum bir yerde özellikle cinsiyet öğrenenler var mı bir bilginiz
Aynen bende öyle duydunBenim betam haftama göre yüksekti ikiz gebelik mi die düşündük ama tekti. Erkek cinsiyeti
Yok mesela adet gecikmesi 4. Gün bazılarının 50 çıkıyor bazısının 600 yüksekse erkek deniyor çoğu kişideBence doğru bilgi değil bu beta değeri döllenme gününe göre yüksek yada az çıkar. Benim değerim de cok artıyordu hatta ikiz mi diye düşünüyorduk ama tek ve cinsiyeti kız
Doğruluk payı var galiba :)benim de çok yüksekti ilk öğrendiğimde ikiz gebelik kesin dedim. ama tek erkek
Benim adet 3 gün geçiktiğinde beta değerim 22.154 çıkmıştı baya baya yüksek ve rrkek cinsiyeti ikiz değildi bana da söylemişlerdi bunu o yüzden ben inanıyorum galiba bu durumaBenim adet günüm 5 gün gecikmisti 1500 değer ve kızım oldu ilkten ikiz sandık ama tek ve kızdı saçma bir teori
Bilemiyorum şuan dada hamileyim mesela bunda adetime 2 gün vardı betaz 120 civarıydı acaba bu ne cinsiyetiBenim adet 3 gün geçiktiğinde beta değerim 22.154 çıkmıştı baya baya yüksek ve rrkek cinsiyeti ikiz değildi bana da söylemişlerdi bunu o yüzden ben inanıyorum galiba bu duruma