• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerim yavaş mi yükseliyor acil bakar mısınız

rojekkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
31
1
1
24
Hanımlar iyi akşamlar pazartesi sabah kan verdim ve 27 çıktı doktor net bir şey diyemem dedi bugünde kan verdim acilde 80 çıktı ama doktor umutlu konuşmadı kadın doğuma git dedi bilginiz var mı bu konularda çok stres yaptım bu ilk hamileligim olacak ve korkuyorum artışı çok mu yavaş bugün regl olmam gereken tarih

Hanımlar iyi akşamlar pazartesi sabah kan verdim ve 27 çıktı doktor net bir şey diyemem dedi bugünde kan verdim acilde 80 çıktı ama doktor umutlu konuşmadı kadın doğuma git dedi bilginiz var mı bu konularda çok stres yaptım bu ilk hamileligim olacak ve korkuyorum artışı çok mu yavaş bugün regl olmam gereken tarih
İki testi de aynı yerde mi verdin

Canım bence gayet iyi artmış. Çarşamba 54 olması gerekiyormuş bugün 80 çıkmış. Maşallah diyelim bi problem olduğunu düşünmüyorum ☺️
Genelde regl tarihinden sonra büyük sıçramalar oluyor :)

Canım bence gayet iyi artmış. Çarşamba 54 olması gerekiyormuş bugün 80 çıkmış. Maşallah diyelim bi problem olduğunu düşünmüyorum ☺️
Genelde regl tarihinden sonra büyük sıçramalar oluyor :)
Sağol canım doktor 500 600 olması gerektiğini söyledi beni korkutttu

Sağol canım doktor 500 600 olması gerektiğini söyledi beni korkutttu
Ben yanlış hesaplamıyorsam dediğim gibi olmalı. İki günde en az %60 artış olmalı sizinki gayet güzel artmış 🧿
Bence iki günde bir ya da 4 günde bir vererek hesaplayın kafanız karışmasın ☺️
Mesela şimdi perşembe verdiniz ya cumartesi verin ya da pazartesi tekrar kan verin

Aynı korkuları yaşamış biriyim, bence değeriniz normal görünüyor inşallah 3.kanda daha da emin olursunuz 🥰 benim bir değerim 2günde %51 artmıştı (aynı yer aynı saatte) çok şükür sonraki kanda toparladı. Sakince 2 gün beklemenizi öneririm.

22 ile ogrendim... sonra 63 oldu...bunun kacla basladigin onemi yok 2 gunde bir yuzde 60 artsa yeterli...suan oglum 3.5 yasinda cok sukur...stres olmayin guzel gunleri kendinize zehir etmeyin bu degere gore kesin hamilesiniz. Bundan sonrasi icin kadin doguma gitseniz bile suan kese gorunmez haftaya cuma yada bayramdan sonra ki bi gun sizin icin en mantikli doktor tarihi gibi

Ben yanlış hesaplamıyorsam dediğim gibi olmalı. İki günde en az %60 artış olmalı sizinki gayet güzel artmış 🧿
Bence iki günde bir ya da 4 günde bir vererek hesaplayın kafanız karışmasın ☺️
Mesela şimdi perşembe verdiniz ya cumartesi verin ya da pazartesi tekrar kan verin
Canım peki cumartesi versem kaç olması gerekiyor yada pazartesi verdiğimde

Aynı korkuları yaşamış biriyim, bence değeriniz normal görünüyor inşallah 3.kanda daha da emin olursunuz 🥰 benim bir değerim 2günde %51 artmıştı (aynı yer aynı saatte) çok şükür sonraki kanda toparladı. Sakince 2 gün beklemenizi öneririm.
İnşallah canım bende sabırsızlıkla onu bekliyorum ama cumartesi mi versem yoksa pazartesi mi versem karar veremedim kendimi çok streste yapmak istemiyorum

22 ile ogrendim... sonra 63 oldu...bunun kacla basladigin onemi yok 2 gunde bir yuzde 60 artsa yeterli...suan oglum 3.5 yasinda cok sukur...stres olmayin guzel gunleri kendinize zehir etmeyin bu degere gore kesin hamilesiniz. Bundan sonrasi icin kadin doguma gitseniz bile suan kese gorunmez haftaya cuma yada bayramdan sonra ki bi gun sizin icin en mantikli doktor tarihi gibi
Canım gerçekten tam olarak sevincimi bile yaşayamadım bir anda korkuya döndü
bende kadın doğuma git demesini mantıklı bulamadım çünkü şuan gitsem oda tekrar kan isteyecek ve yükselişine bakacak bende o yüzden almadım randevu

Perşembe 80
Cumartesi 160
Pazartesi 320
Çarşamba 640 şeklinde ilerlemesi gerekiyor.

Canım benimde değerlerim düşük.
İlki 14 ikincisi 30 çıktı bu akşam 3. Yaptırcam sabırla bekliyorum.

Perşembe 80
Cumartesi 160
Pazartesi 320

Tam böyle değil aslında. İki katı olması güvenli alan tabi ki, fakat %60 olması da yeterli.
Dediğim gibi benim artışım %51 di ve sonra toparlandı. Yani tam iki kat artmazsa da üzülmeyin, sakince bekleyin diye söylemek istiyorum 🌸🌸 artış çok düşük olursa tabi sorun ama 50-60 lar da umutlu 😊

Saol canım ne güzel yorum . Şu süreçte bizi endişeye sokan çok şey var. Hamileyiz diye sevinemiyoruz bile. Heran kimyasala dönebilir diye. Benim adet günüm pazar. Hala sanki pazar adet olacakmış gibi korkuyorum. Erken öğrenmek çok büyük eziyetmiş

Çok iyi anlıyorum inanın. İnşallah haftaya bu korkularınızı gülümseyerek hatırlayacaksınız, dua edicem sizin için 🙏🏼

Perşembe 80
Cumartesi 160
Pazartesi 320

Canım inşallah ikimizinkide sağlıklıdır bebislerimize kavuşuruz

Tam böyle değil aslında. İki katı olması güvenli alan tabi ki, fakat %60 olması da yeterli.
Dediğim gibi benim artışım %51 di ve sonra toparlandı. Yani tam iki kat artmazsa da üzülmeyin, sakince bekleyin diye söylemek istiyorum 🌸🌸 artış çok düşük olursa tabi sorun ama 50-60 lar da umutlu 😊
Canım içimi çok ferahlattın teşekkür ederim şuan kendimi stres yapmıyorum iyi düşünüyorum pazartesi kan vericem inşallah birden artar

Back
X