Canın normal 4 5 haftalık olması değerde normalMerhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Son adet başlangıç tarihim 29 ağustostu. Bugun kan tahlili yaptırdım ve beta hcg değerim 227.2 çıktı.. araştırmalarım sonucu 4-5 haftalık hamilelik değerleri daha yüksek oluyor.. ya da benimki normal mi? benim değerime yakın olanlar var mıydı? bilgilendirirseniz sevinirim:)
Adetin kaçıncı günü bugünMerhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Son adet başlangıç tarihim 29 ağustostu. Bugun kan tahlili yaptırdım ve beta hcg değerim 227.2 çıktı.. araştırmalarım sonucu 4-5 haftalık hamilelik değerleri daha yüksek oluyor.. ya da benimki normal mi? benim değerime yakın olanlar var mıydı? bilgilendirirseniz sevinirim:)
Canın normal 4 5 haftalık olması değerde normal
Adetin kaçıncı günü bugün
Sıkıntı yok o zaman hem önemli olan düzenli artış. Onu bugün yaptırdıysanız pazartesi bir daha yaptırın. %60 veya 2 katı yükselme oldu mu yeter. Zaten ilk zamanlar uçuyor. Ben 37 ile öğrendim adet günümde. Ertesi gün 95 oldu :) 10 gün olmadan binleri geçti. Önemli olan düzen. Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebiş4 gün gecikti bugün:)
Çok düzenli değil belkide dediğiniz gibi o yüzden olabilir inşallah bir sıkıntı yoktur sağolunAdetleriniz düzenli mi? Geç dollenme olduğu için düşüktür değer.
O halde tekrar test yaptırıyım ben 2-3 gün sonra inşallah dediğiniz gibidir çok teşekkürler :) amin hepimizin beneği hayırla gelsin..Sıkıntı yok o zaman hem önemli olan düzenli artış. Onu bugün yaptırdıysanız pazartesi bir daha yaptırın. %60 veya 2 katı yükselme oldu mu yeter. Zaten ilk zamanlar uçuyor. Ben 37 ile öğrendim adet günümde. Ertesi gün 95 oldu :) 10 gün olmadan binleri geçti. Önemli olan düzen. Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebiş
Geç dollenmedir o zaman :)Çok düzenli değil belkide dediğiniz gibi o yüzden olabilir inşallah bir sıkıntı yoktur sağolun
Değeriniz gayet güzel :) Her kadında farkediyor bu değerler o yüzden hiç takmayın kafanıza. 48-72 saatte iki katına çıkıyorsa hiçbir sorun yoktur. Sağlıklı gebelikler olsunMerhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Son adet başlangıç tarihim 29 ağustostu. Bugun kan tahlili yaptırdım ve beta hcg değerim 227.2 çıktı.. araştırmalarım sonucu 4-5 haftalık hamilelik değerleri daha yüksek oluyor.. ya da benimki normal mi? benim değerime yakın olanlar var mıydı? bilgilendirirseniz sevinirim:)
Çok teşekkürler sağolun güzel dilekleriniz içinDeğeriniz gayet güzel :) Her kadında farkediyor bu değerler o yüzden hiç takmayın kafanıza. 48-72 saatte iki katına çıkıyorsa hiçbir sorun yoktur. Sağlıklı gebelikler olsun
Normaldir ya kimi hastanenin ölçümleri farkliBiraz stres oldum bazıları 4-5 haftada 1000 küsür gördüklerini söylüyor:) inşallah normaldir teşekkür ederim
Anladım inşallah öyledir sağolun:)Normaldir ya kimi hastanenin ölçümleri farkli
Insallah oyledir dediginiz gibi. Insallah hayirlisiyla sorunsuz sekilde ogreniriz.. arkadaslar, degerler herkese gore degisiyor sıkıntı yapmayın dediler. Bende sali tekrar test yapicam.. sizde yaptiginizda bilgilendirin insallah sorun yokturBenimde böyle. 26 ağustosta en son adet oldum dahada olmadım. Ama benim adetlerin 32 35 gün arası değişiyor. Dün b hcg 167 çıktı. Doktor bisey diyemem çok yeni herhalde perşembe günü bir daha yaptı r ara beni dedi. Ben Kızıma 4 gün gecikmeyle 840 değerle öğrenmiştim. Geç döllenme olabilir ikimizinkide.insallah oyledir
Insallah oyledir dediginiz gibi. Insallah hayirlisiyla sorunsuz sekilde ogreniriz.. arkadaslar, degerler herkese gore degisiyor sıkıntı yapmayın dediler. Bende sali tekrar test yapicam.. sizde yaptiginizda bilgilendirin insallah sorun yoktur
Bunu bilmiyodum.. ilk testimden ikinci testime benimde koyulasmisti sonrasinda kan tahlili yaptirdim ama tekrar idrar testi yapmadim. Deniyebilirim dediginiz gibi bende dayanamiyorum 2 gun 2 ay gibi geliyor:)Burdan bir arkadaş ya bana idrarda yapılan testlerle kontrol et hergun kırmızı artar dedi.
Perşembe yaptırcam bende kan tahlili ama dayanamıyorum hergun gebelik testine devam.gercektende kırmızı gideerek koyulaşıyor her geçen gün. Buda hcg nin arttığına isaret. Insallah
Yaptırdınız mı kan tahlili.Bunu bilmiyodum.. ilk testimden ikinci testime benimde koyulasmisti sonrasinda kan tahlili yaptirdim ama tekrar idrar testi yapmadim. Deniyebilirim dediginiz gibi bende dayanamiyorum 2 gun 2 ay gibi geliyor:)
Merhaba, dün tekrar yaptirdim sonuc 1.364 cikti.. cok sukur yukselmis. Yarin doktora gidicem insallah hayirli haber aliriz..Yaptırdınız mı kan tahlili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?