Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah hayırlı kucana almayı nasip etsin canim hamilelik belirtiniz anlatır mısınız benimde adet gunum geçidi dört gün oldu ama hiç belirtim yok pazartesi gün tes yaptım negatif cikdi yarın sağlık ocağına kan testi yaptirmayi dusunuyorum
Allah hayırlı kucana almayı nasip etsin canim hamilelik belirtiniz anlatır mısınız benimde adet gunum geçidi dört gün oldu ama hiç belirtim yok pazartesi gün tes yaptım negatif cikdi yarın sağlık ocağına kan testi yaptirmayi dusunuyorum
Amin amin canim butun cocuk bekleyenler icin insallah.. benim ilk belirtim afedersiniz surekli geyirir gibi gakliyordum. En ufak agzima bir sey atsam onu hemen agzimda hissediyordum. Ikincisi goguslerim
Cok sisti ayni regl gibi, ucuncusu karnima bicak misali agrilar giriyordu regl agrisinin aynisi ama bekliyosun bekliyosun regl olmuyosun.. ve ilk basta bunlarin hepsinden once ben 9-10 kalkan insan oglen 2’ye kadar yatiyordun. Kalktigimda elimi kolumu kaldiramiyordum. Ama onun belirti oldugunu hamile oldugumu ogrendikten sonra anladim. O sirada aklima gelmemisti.. insallah sizde guzel haber alirsiniz:)
Kizlar ilk degere aldanmayin. Onemli olan duzenli artis. Iki gunde iki kati ya da en az yuzde 60 artis onemli. Ben yeni kaybettim bebegimi. Benim 2050 bir haftada anca 2080 olmustu ordan rahatlatin icinizi:)
Saglikli bir sekilde kucaginiza alin insallah, darisi basimiza olsun.
Kizlar ilk degere aldanmayin. Onemli olan duzenli artis. Iki gunde iki kati ya da en az yuzde 60 artis onemli. Ben yeni kaybettim bebegimi. Benim 2050 bir haftada anca 2080 olmustu ordan rahatlatin icinizi:)
Saglikli bir sekilde kucaginiza alin insallah, darisi basimiza olsun.